Ρίξτε μια αποκλειστική ματιά στα παρασκήνια του "Bones and All" (βίντεο)

Το «α» εξασφάλισε ένα αποκλειστικό behind the scenes featurette της νέας ταινίας του Λούκα Γκουαντανίνο («Να με Φωνάζεις με το Όνομά σου») με πρωταγωνιστή τον Τιμοτέ Σαλαμέ.

Bones and all

Το "α" εξασφάλισε για τους αναγνώστες του μια αποκλειστική behind the scenes ματιά, στα γυρίσματα της νέας ταινίας του Λούκα Γκουαντανίνο με τίτλο "Bones and All".

Στο απροσδόκητα αιματηρό δράμα όπου ο ρομαντισμός συνδυάζεται με την απότομη ενηλικίωση, ο σκηνοθέτης, πέντε χρόνια μετά το "Να με Φωνάζεις με το Όνομά σου" (2017), επανενώνεται με το διάσημο σήμερα Τιμοτέ Σαλαμέ. Εδώ ο ηθοποιός υποδύεται ένα τυχοδιώκτη που ζει εν κινήσει στους δρόμους των ΗΠΑ. Σε μια από τις διαδρομές του γνωρίζει μια κοπέλα (η βραβευμένη στη Βενετία Τέιλορ Ράσελ) η οποία έχει μία παράξενη επιθυμία: να τρώει τους ανθρώπους που την αγαπούν.

Για την εμπειρία των γυρισμάτων του "Bones and All", εκτός των Γκουαντανίνο, Σαλαμέ και Ράσελ, μιλά επίσης ο σπουδαίος ηθοποιός Μαρκ Ράιλανς. Η ταινία κυκλοφορεί στους κινηματογράφους από την Tanweer.

Δείτε το featurette του "Bones and All":

Περισσότερες πληροφορίες

Bones and All

3
  • Δραματική
  • 2022
  • Διάρκεια: 130 '
  • Λούκα Γκουαντανίνο

Μια νεαρή κοπέλα με κανιβαλιστικές τάσεις φεύγει από το σπίτι της και περιπλανιέται στην Αμερική των 80s. Συναντώντας κι άλλους με τα ίδια γούστα στο δρόμο, προσπαθεί να βρει απαντήσεις για τη διαστροφή της, αναζητώντας τα ίχνη της χαμένης μητέρας της.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Έρχονται κλασικά ιαπωνικά αριστουργήματα στα θερινά σινεμά

Ακίρα Κουροσάβα, Μίκιο Ναρούσε, Σοσέι Ιμαμούρα, Κένζι Μιζογκούτσι, Γιασουχίρο Όζου, Κον Ιτσικάουα, Κιγιόσι Κουροσάουα, Τακάσι Μίικε, Τεϊνοσουκε Κινουγκάσα, Χιρόσι Τετσιγκαχάρα & Μασάκι Κομπαγιάσι, σε ένα αφιέρωμα στους Ιαπωνικούς κινηματογραφικούς θησαυρούς.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
17/05/2024

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (15-22/5)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

Στο φεστιβάλ Αγών το σινεμά συναντά την αρχαιολογία

Ανακαλύψτε το πρόγραμμα της διοργάνωσης όπου η ιστορία εμπνέει τον κινηματογράφο.

77ο Φεστιβάλ Καννών: Το Megalo (χαμένο) στοίχημα του Φράνσις Κόπολα

Διπλά βραβευμένος με Χρυσό Φοίνικα, ο σκηνοθέτης του "Νονού" παρουσιάσε στις Κάννες το κινηματογραφικό σχέδιο στο οποίο επένδυσε σαράντα χρόνια από τη ζωή του. Το "Megalopolis", όμως, αποδείχτηκε δυστυχώς μια εκκωφαντική αποτυχία.

Το "Λώξη" δεν είναι μόνο ένα ντοκιμαντέρ για την πρώτη ηθοποιό με σύνδρομο Down

Οι σκηνοθέτες της ταινίας για την Λωξάνδρα Λούκας που έγραψε ιστορία παίζοντας στο Εθνικό Θέατρο, μιλούν στο "α" για το πολύτιμο φιλμ τους.

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης για τα "Φτηνά Τσιγάρα"

"Έκλαιγα μόνος μου έξω από τις αίθουσες, εγκατέλειψα τα σχέδια μου" σχολίασε ο σκηνοθέτης και ηθοποιός.

Η Βίκυ Καγιά και η Σοφία Κόκκαλη είναι μητέρα και κόρη στο "Πολύδροσο" του The Boy

Οι συμπρωταγωνίστριες της νέας ταινίας του Αλέξανδρου Βούλγαρη μιλούν στο "α" για τη συμμετοχή τους στο ατμοσφαιρικό δράμα που ψηλαφεί τις έννοιες της μητρότητας και της απώλειας.