Ο Ντουέιν Τζόνσον θέλει να γίνει Τζέιμς Μποντ

Τα αντικειμενικά κριτήρια της παραγωγής, τα πληροί, ωστόσο υπάρχουν επιμέρους δυσκολίες για να πάρει τον αγαπημένο ρόλο.

Esquire

Ο Dwayne "The Rock" Johnson δείχνει πιο ώριμος από ποτέ τελευταία και το ίδιο φαίνεται να πιστεύει και εκείνος. Αναλαμβάνει όλο και σπουδαιότερους ρόλους και πλέον θέλει να παίξει έναν από τους μεγαλύτερους στην ιστορία της κινηματογραφικής βιομηχανίας. Σε ένα βίντεο της σειράς του αμερικανικού Esquire, Explain This, ο The Rock έριξε το όνομά του στο ρινγκ για να υποδυθεί τον επόμενο Τζέιμς Μποντ.

Τι είπε ο Ντουέιν Τζόνσον στο Esquire US

Το βίντεο ξεκινάει με τον Τζόνσον να εξηγεί τη σχέση της οικογένειάς του με το μακροχρόνιο franchise των μυστικών πρακτόρων. "Ναι, ο παππούς μου ήταν ένας κακός στο You Only Live Twice με τον Σον Κόνερι. Πολύ, πολύ γαμάτο", είπε, αναφερόμενος στον ηθοποιό Πίτερ Μάιβια, ο οποίος έπαιξε έναν μικρό κακοποιό που πολέμησε τον Bond του Κόνερι.

Ο The Rock συνέχισε, παραδεχόμενος ότι είναι θαυμαστής της σειράς ταινιών - αλλά θέτει ψηλά τους στόχους του. "Θα ήθελα να ακολουθήσω τα βήματά του και να γίνω ο επόμενος Bond", είπε. "Δεν θέλω να γίνω κακός. Πρέπει να είμαι ο Bond".

Η πόρτα είναι σταθερά ανοιχτή, καθώς η 15ετής πορεία του Ντάνιελ Γκρεγκ στον χαρακτήρα ολοκληρώθηκε πέρυσι με την κυκλοφορία του No Time To Die. Και όσοι βρίσκονται πίσω από το franchise δεν έχουν ανοίξει τα χαρτιά τους για το διάδοχό του πέρα από το φύλο του χαρακτήρα. Λένε ότι ο Bond πρέπει να είναι άντρας, αλλά δεν πρέπει να περιορίζεται μόνο σε λευκούς. "Μπορεί να έχει οποιοδήποτε χρώμα, αλλά είναι άντρας", δήλωσε η παραγωγός Μπάρμπαρα Μπρόκολι στο Variety.

Ένα σημείο στο οποίο ο The Rock μπορεί να δυσκολευτεί είναι η απαίτηση (ή μήπως απλά η προτίμηση;) να παραμείνει ο Τζέιμς Μποντ Βρετανός, κάτι που ο Ντουέιν Τζόνσον σίγουρα δεν είναι.

"Σκέφτεστε ότι είναι από τη Βρετανία ή την Κοινοπολιτεία, αλλά η Βρετανία είναι ένα πολύ διαφορετικό μέρος", δήλωσε ο παραγωγός Μάικλ Τζ. Γουίλσον, ο οποίος επίσης διευθύνει το franchise του Bond μαζί με την Broccoli. Δεν έχουμε ακούσει τον The Rock να δοκιμάζει μια βρετανική προφορά και η αλήθεια είναι ότι δεν είμαστε σίγουροι αν θέλουμε να το κάνουμε.

Για εμάς πάντως, ο The Rock μπορεί να γίνει ένας εξαιρετικός αμερικανός πράκτορας σε κάποιο νολανικό θρίλερ, αλλά καλύτερα να δει τον επόμενο Bond από την πατρίδα του συνεχίζοντας την εξαντλητική γυμναστική του. 

Πηγή: Esquire.com.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Έρχεται το 8ο Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου

Ανακαλύψτε τις πρώτες ταινίες που ανακοίνωσε η πληθωρική διοργάνωση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
02/05/2024

Ο "Κασκαντέρ" και ο ακαταμάχητα κωμικός Ράιαν Γκόσλινγκ

Μετά την τρομερή επιτυχία της "Barbie", ο χολιγουντιανός σταρ επιστρέφει σε ένα ρόλο που μας θυμίζει τη μοναδική ικανότητά του να παραδίδει κωμικές ερμηνείες που συνδυάζουν τις κοφτερές ατάκες, τον αυτοσαρκασμό και την κανονικοποίηση της εύθραυστης αρρενωπότητας.

Ο Κασκαντέρ

Χιούμορ και δράση συνδυάζονται σε ένα κωμικό νεονουάρ με ξέφρενη παρωδιακή διάθεση. Άκρως κινηματογραφόφιλο και μεταμοντέρνα ευρηματικό, όσο και χαοτικά ανοικονόμητο.

Στον Ιστό του Τρόμου

Καλοκουρδισμένο, κλειστοφοβικό θρίλερ γεμάτο σασπένς, ένταση και ανατριχίλες, στο οποίο υπάρχει χώρος και μια ευθεία κοινωνικοπολιτική αλληγορία.

Γκάρφιλντ: Γάτος με Πέταλα

Το reboot των αστείων κατορθωμάτων του πιο cool σινε-γάτου ξεκινάει σαν ατακαριστή, μπριόζα κωμωδία καταστάσεων, για να εξελιχθεί σε μια ευρηματικότατη, αγωνιώδη και ξεκαρδιστική "Επικίνδυνη Αποστολή".

Το Χρώμα του Ροδιού

Ένα από τα διαχρονικά αριστουργήματα του ποιητικού σινεμά, το οποίο δημιουργεί ένα μεθυστικών αισθήσεων και συναρπαστικών συναισθημάτων κόσμο (ο αρμένικος πολιτισμός) χάρη στη δύναμη της καθαρής εικόνας.

Επιτέλους όλοι πια μιλάνε για τον Νίκο Παπατάκη

Το Cinobo παρουσιάζει τη φιλμογραφία του ασύγκριτου σκηνοθέτη στην πλατφόρμα του δίνοντας πρόσβαση σε ένα πολύτιμο και εν πολλοίς υποτιμημένο έργο.