"Oι influencers στον καθρέφτη": Το πρώτο event του KinderDocs 2022

Μετά την προβολή της ταινίας της Susanne Regina Meures ακολουθεί δράση με καλεσμένους τους Νίκο Σπηλιόπουλο και Διονύση Κατσίμπα.

Kinderdocs

Την Κυριακή 27 Νοεμβρίου στο Μουσείο Μπενάκη θα πραγματοποιηθεί το πρώτο φετινό event του KinderDocs Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ για παιδιά και νέους, που απευθύνεται σε όλη την οικογένεια και περιλαμβάνει την προβολή της ελβετικής ταινίας "Girl Gang" της Susanne Regina Meures. Θα ακολουθήσει διαδραστικό εργαστήριο για τους θεατές με θέμα "εσύ πόσο influencer είσαι;".

Η ταινία παρουσιάζει το παρασκήνιο από τη ζωή ενός κοριτσιού 14 ετών από το Βερολίνο, που πετυχαίνει αυτό που επιθυμούν οι περισσότεροι νέοι σήμερα. Μετά την προβολή ακολουθεί δράση με καλεσμένους τους Νίκο Σπηλιόπουλο (MSc, ICADC, ECP στη συστημική οικογενειακή ψυχοθεραπεία και συμβουλευτική εθισμών) και Διονύση Κατσίμπα (Digital Marketing Director). 

Η ταινία είναι στη γερµανική γλώσσα και προβάλλεται µε ελληνικούς υπότιτλους. 
Είναι κατάλληλη για ενήλικο κοινό καθώς και παιδιά και νέους από 11+.

Δείτε το τρέιλερ

Προπώληση μέσω viva.gr (14 €)

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Μουσείο Μπενάκη - Κτίριο οδού Πειραιώς

Πειραιώς 138 & Ανδρονίκου
  • Εικαστικά

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Πολύδροσο

Ένα υπόκωφης έντασης και ανεπιτήδευτης ποίησης φιλμ, το οποίο συγκινεί, εξαντλεί, ωστόσο, τις κινηματογραφικές εκπλήξεις του, καθώς εγκλωβίζεται στη φόρμα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
16/05/2024

Βασιλιάδες του Κόσμου

Βραβείο καλύτερης ταινίας στο φεστιβάλ του Σαν Σεμπαστιάν για ένα σκληρό δράμα νεορεαλιστικής ειλικρίνειας, χρωματισμένο με πινελιές ονειρικής φαντασίας.

Η Άκρη του Νήματος

Τυποποιημένο crime thriller που δεν πρωτοτυπεί πουθενά.

Η Πόλη της Ασφάλτου

Ένα σενάριο "Πολ Σρέιντερ από τα Lidl" συρρικνώνει αυτή την υπαρξιακή περιπέτεια/ιστορία ενηλικίωσης σε μια απλοϊκή αμερικανιά με κοινωνικές αιχμές.

Boy Kills World

Ο "John Wick" δείχνει το δρόμο σε μια μελλοντολογική περιπέτεια της σειράς, γεμάτη καταιγιστική, χορογραφημένη βία και σαχλό (αυτο)σαρκαστικό χιούμορ.

Searching for Rodakis

Απλή όσο και επιμορφωτική εξιστόρηση μιας συγκινητικής διαδρομής στο πρόσφατο ελληνοτουρκικό παρελθόν.

Στην Παγίδα του Νόμου

Ένα απολαυστικό ποτ-πουρί σινεφιλικών αναφορών, από τις ταινίες απόδρασης μέχρι το γουέστερν, πλαισιώνει αισθητικά μια ιδιοσυγκρασιακή κωμωδία αντισυμβατικών χαρακτήρων.