Τραγούδα! 2

2,5

Η αστεία και συγκινητική ιδέα των καλόκαρδων losers που τα καταφέρνουν κόντρα σε κάθε πιθανότητα επαναλαμβάνεται χαρωπά, συνοδεία ροκ και r’n’b επιτυχιών

Τραγούδα 2

Συνδυάζοντας τη διαχρονικά συγκινητική ιδέα της απρόσμενης επιτυχίας του καλόκαρδου loser με την πρόσφατη μόδα των τηλεοπτικών talent shows, το προ πενταετίας "Τραγούδα!" είχε καταφέρει να διασκεδάσει τους απανταχού ανήλικους σινεφίλ, φτάνοντας τα 634 εκατομμύρια δολάρια σε παγκόσμιες εισπράξεις.

Η καινούργια περιπέτεια της ομάδας του Μπάστερ Μουν, λοιπόν, ξεκινά από τη φιλοδοξία του πολυμήχανου κοάλα να εξασφαλίσει το ανέβασμα του σόου του στο πιο περιζήτητο θέατρο της χώρας. Για να πείσει τον ιδιοκτήτη του, τον γκάνγκστερ Τζίμι Κρίσταλ, του υπόσχεται πως έχει εξασφαλίσει την παρουσία σ’ αυτό του ροκ θρύλου, αλλά αποτραβηγμένου πλέον από την ενεργό δράση Κλέι Κάλογουεϊ. Ο τελευταίος δεν έχει φυσικά την παραμικρή ιδέα… 

Τραγούδα! 2

Η αστεία και μελωδική φόρμουλα της πρώτης ταινίας, πάντα με τον Γκαρθ Τζένινγκς ("Γυρίστε τον Γαλαξία με Οτοστόπ") ως σεναριογράφο και σκηνοθέτη, επαναλαμβάνεται χαρωπά, συνοδεία μερικών νέων, γραφικών χαρακτήρων, όπως και ροκ, λάτιν και r’n’b επιτυχιών (Μπίλι Έλις, Πρινς, Τέιλορ Σουίφτ, Weeknd, Ντρέικ, αλλά και ολοκαίνουργιοι U2).

Η ταινία προβάλλεται μεταγλωττισμένη.

ΗΠΑ. 2021. Διάρκεια: 112΄. Διανομή: TULIP.

 

Περισσότερες πληροφορίες

Τραγούδα! 2

Sing 2
2,5
  • Animation
  • 2021
  • Διάρκεια: 112 '
  • Γκαρθ Τζένινγκς

Προκειμένου να εξασφαλίσει πως το σόου του θα ανέβει στο πιο περιζήτητο θέατρο, ο Μπάστερ Μουν υπόσχεται στον ιδιοκτήτη του, τον γκάνγκστερ Τζίμι Κρίσταλ, πως έχει εξασφαλίσει την παρουσία του ροκ θρύλου, αλλά αποτραβηγμένου πλέον από την ενεργό δράση Κλέι Κάλογουεϊ. Ο τελευταίος δεν έχει φυσικά την παραμικρή ιδέα…

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Η Βίκυ Καγιά και η Σοφία Κόκκαλη είναι μητέρα και κόρη στο "Πολύδροσο" του The Boy

Οι συμπρωταγωνίστριες της νέας ταινίας του Αλέξανδρου Βούλγαρη μιλούν στο "α" για τη συμμετοχή τους στο ατμοσφαιρικό δράμα που ψηλαφεί τις έννοιες της μητρότητας και της απώλειας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
16/05/2024

Τα οσκαρικά κοστούμια του "Poor Things" στο Μουσείο Μπενάκη

Οι εντυπωσιακές δημιουργίες της Χόλι Γουάντινγκτον έρχονται το καλοκαίρι στην Αθήνα.

Πολύδροσο

Ένα υπόκωφης έντασης και ανεπιτήδευτης ποίησης φιλμ, το οποίο συγκινεί, εξαντλεί, ωστόσο, τις κινηματογραφικές εκπλήξεις του, καθώς εγκλωβίζεται στη φόρμα.

Βασιλιάδες του Κόσμου

Βραβείο καλύτερης ταινίας στο φεστιβάλ του Σαν Σεμπαστιάν για ένα σκληρό δράμα νεορεαλιστικής ειλικρίνειας, χρωματισμένο με πινελιές ονειρικής φαντασίας.

Η Άκρη του Νήματος

Τυποποιημένο crime thriller που δεν πρωτοτυπεί πουθενά.

Η Πόλη της Ασφάλτου

Ένα σενάριο "Πολ Σρέιντερ από τα Lidl" συρρικνώνει αυτή την υπαρξιακή περιπέτεια/ιστορία ενηλικίωσης σε μια απλοϊκή αμερικανιά με κοινωνικές αιχμές.

Boy Kills World

Ο "John Wick" δείχνει το δρόμο σε μια μελλοντολογική περιπέτεια της σειράς, γεμάτη καταιγιστική, χορογραφημένη βία και σαχλό (αυτο)σαρκαστικό χιούμορ.