Η Οικογένεια Άνταμς 2

2

Η αστεία πλευρά της διαφορετικότητας συνεχίζει να είναι η μόνη που τροφοδοτεί όλες τις χιουμοριστικές στιγμές της ταινίας, φτιαγμένης με συγκρατημένο κέφι και ετοιμοπαράδοτα υλικά.

Η Οικογένεια Άνταμς 2

Η προ διετίας «Οικογένεια Άνταμς» (2019) των Γκρεγκ Τίρναν και Κόνραντ Βέρνον ήταν μια χαριτωμένη αλλά υπερβολικά συγκρατημένη animation διασκευή του σκοτεινά ανατρεπτικού κόμικς του Τσαρλς Άνταμς. Το άνευρο σίκουέλ της, φτιαγμένο με συγκρατημένο κέφι και ετοιμοπαράδοτα υλικά, επιβεβαιώνει τις πολλές ανεκμετάλλευτες προοπτικές του πρωτότυπου υλικού.

Η Οικογένεια Άνταμς 2 - εικόνα 1

Έτσι, όπως και στην πρώτη ταινία, η αστεία πλευρά της διαφορετικότητας συνεχίζει να είναι η μόνη τολμηρή ιδέα η οποία τροφοδοτεί όλες τις χιουμοριστικές στιγμές των νέων περιπετειών της αντισυμβατικής οικογένειας, η συνοχή της οποίας απειλείται από μια ξαφνική επίσκεψη. Αυτή του μυστηριώδους κυρίου Μουστέλα, ο οποίος ανακοινώνει στους Γκόμεζ και Μορτίσια πως η Γουένσντεϊ δεν είναι βιολογικό παιδί των Άνταμς και για να το αποδείξει απαιτεί δείγμα DNA. Θορυβημένος, ο Γκόμεζ αποφασίζει να πάρει εσπευσμένα όλη την οικογένεια σε ένα ταξίδι αναψυχής ανά τις ΗΠΑ με το στοιχειωμένο τροχόσπιτο. Ο κύριος Μουστέλα, όμως, τους ακολουθεί κατά πόδας, λαμβάνοντας οδηγίες από τον πάμπλουτο εφευρέτη Σάιρους Στρέιντζ.

Η ταινία προβάλλεται και μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

ΗΠΑ, Καναδάς. 2021. Διάρκεια: 93΄. Διανομή: TULIP.

Περισσότερες πληροφορίες

Η Οικογένεια Άνταμς 2

The Addams Family 2
2
  • Animation
  • 2021
  • Διάρκεια: 93 '
  • Κόνραντ Βέρνον

Θορυβημένος από την επίσκεψη του μυστηριώδους κύριου Μουστέλα, ο οποίος ισχυρίζεται πως η Γουένσντεϊ δεν είναι βιολογικό παιδί των Άνταμς και μπορεί να το αποδείξει, ο Γκόμεζ αποφασίζει να πάρει εσπευσμένα όλη την οικογένεια σε ένα ταξίδι αναψυχής. Ο κύριος Μουστέλα, όμως, τους ακολουθεί κατά πόδας.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Η Βίκυ Καγιά και η Σοφία Κόκκαλη είναι μητέρα και κόρη στο "Πολύδροσο" του The Boy

Οι συμπρωταγωνίστριες της νέας ταινίας του Αλέξανδρου Βούλγαρη μιλούν στο "α" για τη συμμετοχή τους στο ατμοσφαιρικό δράμα που ψηλαφεί τις έννοιες της μητρότητας και της απώλειας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
16/05/2024

Τα οσκαρικά κοστούμια του "Poor Things" στο Μουσείο Μπενάκη

Οι εντυπωσιακές δημιουργίες της Χόλι Γουάντινγκτον έρχονται το καλοκαίρι στην Αθήνα.

Πολύδροσο

Ένα υπόκωφης έντασης και ανεπιτήδευτης ποίησης φιλμ, το οποίο συγκινεί, εξαντλεί, ωστόσο, τις κινηματογραφικές εκπλήξεις του, καθώς εγκλωβίζεται στη φόρμα.

Βασιλιάδες του Κόσμου

Βραβείο καλύτερης ταινίας στο φεστιβάλ του Σαν Σεμπαστιάν για ένα σκληρό δράμα νεορεαλιστικής ειλικρίνειας, χρωματισμένο με πινελιές ονειρικής φαντασίας.

Η Άκρη του Νήματος

Τυποποιημένο crime thriller που δεν πρωτοτυπεί πουθενά.

Η Πόλη της Ασφάλτου

Ένα σενάριο "Πολ Σρέιντερ από τα Lidl" συρρικνώνει αυτή την υπαρξιακή περιπέτεια/ιστορία ενηλικίωσης σε μια απλοϊκή αμερικανιά με κοινωνικές αιχμές.

Boy Kills World

Ο "John Wick" δείχνει το δρόμο σε μια μελλοντολογική περιπέτεια της σειράς, γεμάτη καταιγιστική, χορογραφημένη βία και σαχλό (αυτο)σαρκαστικό χιούμορ.