Έντιμος Κλέφτης

1,5

Μια μονοδιάστατη αστυνομική περιπέτεια βάζει ευκολάκια στον αειθαλή action hero Λίαμ Νίσον.

Έντιμος Κλέφτης

Λίαμ, πάρε τ’ όπλο σου», «Τι έγινε πάλι;», «Υποδύεσαι έναν ερωτευμένο ληστή τραπεζών, ο οποίος θέλει να ζήσει πια μια τίμια ζωή. Αποφασίζει λοιπόν να παραδοθεί και να επιστρέψει τα κλοπιμαία με αντάλλαγμα μικρότερη ποινή. Πέφτει, όμως, στην παγίδα δύο διεφθαρμένων πρακτόρων του FBI…», «Μου αρκεί. Είμαι μέσα».

Τα υπόλοιπα μπαίνουν απλώς στον αυτόματο πιλότο από τον Μαρκ Γουίλιαμς, δημιουργό της τηλεοπτικής σειράς «Όζαρκ» και σκηνοθέτη του περιπετειώδους θρίλερ «Ο Σύμβουλος» (2017) με τον Τζέραρντ Μπάτλερ. Δεν του χρειάζονται ποιος, πού, πότε και γιατί, απλώς δύο-τρεις κακοί που κάνουν το μοιραίο λάθος να μπουν στο δρόμο του αειθαλή action hero Λίαμ Νίσον. Στην αρχή, βέβαια, αυτός την πατάει, αλλά με μαγκιόρικα κόλπα που έχει εμπεδώσει από τόσες και τόσες copy pasted περιπέτειες, ο 69χρονος σταρ μοιάζει ικανός να γλιτώσει από τη θανάσιμη παγίδα των άπληστων ομοσπονδιακών, να προστατέψει το κορίτσι που αγαπάει και ταυτόχρονα να αποδείξει την αθωότητά του. Εγώ πάντως από την αρχή στοιχημάτιζα υπέρ του…

Σκηνοθεσία: Μαρκ Γουίλιαμς. Πρωταγωνιστούν: Λίαμ Νίσον, Κέιτ Γουόλς, Τζάι Κόρτνεϊ, Τζέφρι Ντόνοβαν. ΗΠΑ. 2020. Διάρκεια: 99΄. Διανομή: TANWEER.

Περισσότερες πληροφορίες

Έντιμος Κλέφτης

Honest Thief
1,5
  • Περιπέτεια
  • 2020
  • Διάρκεια: 99 '
  • Μαρκ Γουίλιαμς

Ένας ασύλληπτος κι ερωτευμένος ληστής τραπεζών αποφασίζει να παραδοθεί και να επιστρέψει τα κλοπιμαία με αντάλλαγμα μικρότερη ποινή. Πέφτει, όμως, στην παγίδα δύο διεφθαρμένων πρακτόρων του FBI.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Η Βίκυ Καγιά και η Σοφία Κόκκαλη είναι μητέρα και κόρη στο "Πολύδροσο" του The Boy

Οι συμπρωταγωνίστριες της νέας ταινίας του Αλέξανδρου Βούλγαρη μιλούν στο "α" για τη συμμετοχή τους στο ατμοσφαιρικό δράμα που ψηλαφεί τις έννοιες της μητρότητας και της απώλειας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
16/05/2024

Τα οσκαρικά κοστούμια του "Poor Things" στο Μουσείο Μπενάκη

Οι εντυπωσιακές δημιουργίες της Χόλι Γουάντινγκτον έρχονται το καλοκαίρι στην Αθήνα.

Πολύδροσο

Ένα υπόκωφης έντασης και ανεπιτήδευτης ποίησης φιλμ, το οποίο συγκινεί, εξαντλεί, ωστόσο, τις κινηματογραφικές εκπλήξεις του, καθώς εγκλωβίζεται στη φόρμα.

Βασιλιάδες του Κόσμου

Βραβείο καλύτερης ταινίας στο φεστιβάλ του Σαν Σεμπαστιάν για ένα σκληρό δράμα νεορεαλιστικής ειλικρίνειας, χρωματισμένο με πινελιές ονειρικής φαντασίας.

Η Άκρη του Νήματος

Τυποποιημένο crime thriller που δεν πρωτοτυπεί πουθενά.

Η Πόλη της Ασφάλτου

Ένα σενάριο "Πολ Σρέιντερ από τα Lidl" συρρικνώνει αυτή την υπαρξιακή περιπέτεια/ιστορία ενηλικίωσης σε μια απλοϊκή αμερικανιά με κοινωνικές αιχμές.

Boy Kills World

Ο "John Wick" δείχνει το δρόμο σε μια μελλοντολογική περιπέτεια της σειράς, γεμάτη καταιγιστική, χορογραφημένη βία και σαχλό (αυτο)σαρκαστικό χιούμορ.