Last Christmas

1

Η Εμίλια Κλαρκ δεν πείθει στιγμή ως επιπόλαιο, άτακτο κορίτσι, σε ένα κονσερβοποιημένο rom-com που θέλει να φυτέψει μέσα σε όλα τα βαρετά κλισέ ιδέες κατά του Brexit και υπέρ της κοινωνικής αλληλεγγύης.

Last Christmas

Μετρ της χολιγουντιανής κωμωδίας («Φιλενάδες», «Ghostbusters», «Spy»), ο Πολ Φέιγκ αφήνει προς στιγμή πίσω του τη Μελίσα ΜακΚάρθι και διασχίζει τον Ατλαντικό για να σκηνοθετήσει την Εμίλια Κλαρκ, την Ντενέρις του «Game of thrones», σε ένα σενάριο της γνωστής σταρ Έμα Τόμσον και της πρωτοεμφανιζόμενης Μπριόνι Κίμινγκς. Σύμφωνα με αυτό η Κέιτ είναι μια ανεύθυνη νεαρή κοπέλα που έχει απομακρυνθεί από τους δικούς της, Κροάτες πρόσφυγες στο Λονδίνο. Χωρίς να παίρνει τη ζωή της στα σοβαρά και κυνηγώντας επιπόλαια καριέρα τραγουδίστριας, έχει καταντήσει πρόβλημα για τους γύρω της, μέχρι που κάποια στιγμή πέφτει απροειδοποίητα πάνω στον κύριο Τέλειο.

Η Εμίλια Κλαρκ δεν πείθει στιγμή ως επιπόλαιο, άτακτο κορίτσι σε ένα κονσερβοποιημένο rom-com, που εμπνέεται ελεύθερα από το ομότιτλο pop hit των Wham και θέλει να φυτέψει μέσα σε όλα τα βαρετά κλισέ του είδους ιδέες κατά του Brexit και υπέρ της κοινωνικής αλληλεγγύης. The very next day you’ll give it away…

Μ. Βρετανία, ΗΠΑ. 2019. Διάρκεια: 102΄. Διανομή: TULIP.

Περισσότερες πληροφορίες

Last Christmas

1
  • Ρομαντική κωμωδία
  • 2019
  • Διάρκεια: 102 '

Η Κέιτ είναι μια ανεύθυνη νεαρή κοπέλα που έχει απομακρυνθεί από τους δικούς της, Κροάτες πρόσφυγες στο Λονδίνο. Χωρίς να παίρνει τη ζωή της στα σοβαρά και κυνηγώντας επιπόλαια καριέρα τραγουδίστριας, έχει καταντήσει πρόβλημα για τους γύρω της, μέχρι που κάποια στιγμή πέφτει απροειδοποίητα πάνω στον κύριο Τέλειο.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Ελληνικό box office: Γκάρφιλντ, πίθηκοι και Γιουροβίζιον

Η Μαρίνα και το "Ζάρι" της κράτησαν τους ενήλικες στους καναπέδες τους, με την πιτσιρικαρία να επιλέγει "Γκάρφιλντ" και να τον ανεβάζει στην κορυφή του εβδομαδιαίου top-10.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
14/05/2024

Piraeus Port Film Festival: Ο Πειραιάς γίνεται λιμάνι της 7ης Τέχνης

Κατά τη διάρκεια του PPFF, θα προβληθούν σημαντικές μεγάλου μήκους ταινίες του ελληνικού και ξένου κινηματογράφου, μικρού μήκους ταινίες Ελλήνων δημιουργών, όλες με άξονα τη θεματική του φεστιβάλ "θάλασσα, ναυτικοί, λιμάνια".

Updated | Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 16/5

Διάσημα ονόματα του ελληνικού διεθνούς θεάματος προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

Γιορτάστε τη Γιορτή της Μητέρας στο σινεμά

Διαλέξτε μία από τις προτάσεις μας, πάρτε τη μαμά σας και επισκεφτείτε τον κοντινότερο κινηματογράφο.

5 ταινίες για τη Γιορτή της Μητέρας

Μια λίστα από φιλμ που θα σας κάνουν να αγαπήσετε ακόμα περισσότερο τη μαμά σας, με αφορμή την Ημέρα της Μητέρας (12/5).

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (9-15/5)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

Στο teaser του "Megalopolis" ο Φράνσις Φορντ Κόπολα καταργεί τη λογική

Ο Άνταμ Ντράιβερ ρισκάρει τη ζωή του στο πρώτο απόσπασμα από την πολυαναμενόμενη νέα ταινία του θρυλικού σκηνοθέτη.