Maleficent: Η Δύναμη του Σκότους

1,5

Η Αντζελίνα Τζολί ξαναγίνεται με το ζόρι κακιά, που στην πραγματικότητα είναι καλή, σε ένα ντισνεϊκό παραμύθι που επαναλαμβάνει τον εαυτό του χωρίς την παραμικρή πρωτοτυπία.

Maleficent: Η Δύναμη του Σκότους

Μετά την πετυχημένη εμφάνισή της ως Μαλέφισεντ, της κακιάς μάγισσας της «Ωραίας κοιμωμένης» με δικό της spin off, η Αντζελίνα Τζολί ξαναγίνεται με το ζόρι σατανική για χάρη του υποχρεωτικού σίκουελ. Αυτή που θα τη διαολίσει είναι η Μισέλ Φάιφερ, ως βασίλισσα του Άλστεντ και μέλλουσα πεθερά της Αυγής, η οποία αποφασίζει να παντρευτεί τον γιο της. Η Μαλέφισεντ έχει αντιρρήσεις, θα κάνει όμως την καρδιά της πέτρα, μέχρι που θα πέσει στην παγίδα της ραδιούργας συμπεθέρας, θα τα κάνει ρημαδιό και τσακωμένη με όλους, ακόμη και με την αγαπημένη της Αυγή, θα θυμηθεί τον κακό εαυτό της.

Επειδή όμως στα παραμύθια ο κακός που γίνεται καλός, για να ξαναγίνει κακός, ενώ κατά βάθος είναι πάντα καλός, δικαιώνεται και τα χολιγουντιανά σουξέ πρέπει να φροντίζουν για τη… διαιώνιση του είδους, η Μαλέφισεντ και η Αυγή θα τα βρουν μέσα από μια σειρά σκηνογραφικά υπέροχων και σεναριακά βαρετών περιπετειών ενός ντισνεϊκού παραμυθιού που επαναλαμβάνει τον εαυτό του χωρίς την παραμικρή πρωτοτυπία.

ΗΠΑ. 2019. Διάρκεια: 118΄. Διανομή: FEELGOOD ENT.

Περισσότερες πληροφορίες

Maleficent: Η Δύναμη του Σκότους

Maleficent: Mistress of Evil
1,5
  • Φαντασίας
  • 2019
  • Διάρκεια: 118 '
  • Γιόακιμ Ρένινγκ

Η Αυγή αποφασίζει να παντρευτεί, αλλά η πεθερά της, βασίλισσα του Άλστεντ, έχει ένα κρυφό σχέδιο για να εξοντώσει τη Μαλέφισεντ και να κατακτήσει το βασίλειο των Μουρ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Πολύδροσο

Ένα υπόκωφης έντασης και ανεπιτήδευτης ποίησης φιλμ, το οποίο συγκινεί, εξαντλεί, ωστόσο, τις κινηματογραφικές εκπλήξεις του, καθώς εγκλωβίζεται στη φόρμα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
16/05/2024

Βασιλιάδες του Κόσμου

Βραβείο καλύτερης ταινίας στο φεστιβάλ του Σαν Σεμπαστιάν για ένα σκληρό δράμα νεορεαλιστικής ειλικρίνειας, χρωματισμένο με πινελιές ονειρικής φαντασίας.

Η Άκρη του Νήματος

Τυποποιημένο crime thriller που δεν πρωτοτυπεί πουθενά.

Η Πόλη της Ασφάλτου

Ένα σενάριο "Πολ Σρέιντερ από τα Lidl" συρρικνώνει αυτή την υπαρξιακή περιπέτεια/ιστορία ενηλικίωσης σε μια απλοϊκή αμερικανιά με κοινωνικές αιχμές.

Boy Kills World

Ο "John Wick" δείχνει το δρόμο σε μια μελλοντολογική περιπέτεια της σειράς, γεμάτη καταιγιστική, χορογραφημένη βία και σαχλό (αυτο)σαρκαστικό χιούμορ.

Searching for Rodakis

Απλή όσο και επιμορφωτική εξιστόρηση μιας συγκινητικής διαδρομής στο πρόσφατο ελληνοτουρκικό παρελθόν.

Στην Παγίδα του Νόμου

Ένα απολαυστικό ποτ-πουρί σινεφιλικών αναφορών, από τις ταινίες απόδρασης μέχρι το γουέστερν, πλαισιώνει αισθητικά μια ιδιοσυγκρασιακή κωμωδία αντισυμβατικών χαρακτήρων.