Rambo: Το Τελευταίο Αίμα

0,5

Ένα διάσημο cine-franchise φτάνει στο τέλος του (;) με τον πιο ταιριαστό τρόπο: μια παιδαριώδης σεναριακή αφορμή πυροδοτεί ένα déjà vu γραφικών φόνων, ασταμάτητων ανατινάξεων και ποικίλων μουγκρητών εκδίκησης, με τον 73χρονο «Σλάι» να μεταμορφώνεται σε φονικό Μακόλεϊ Κάλκιν του… «Ranch Alone».

Rambo: Το Τελευταίο Αίμα

Επειτα από 37 χρόνια και τέσσερις ταινίες ο Τζον Ράμπο θέλει, επιτέλους, να αποτραβηχτεί οριστικά στο ράντσο του και να ζήσει ήσυχα με τη θετή του οικογένεια. Έλα όμως που τα δολάρια, ε… το παρελθόν δεν μπορεί να τον αφήσει εν ειρήνη. Διότι η έφηβη κόρη του αποφασίζει στο ξαφνικό να ταξιδέψει στο Μεξικό για να συναντήσει τον βιολογικό της πατέρα, όπου φυσικά και απάγεται από ένα πανίσχυρο και κακομούτσουνο κύκλωμα sex trafficking. Μουρμουρίζοντας «αμ τα ’λεγα εγώ», ο Ράμπο πετάγεται μέχρις εκεί και μοιράζει τα ανάλογα κλοτσομπουνίδια, αλλά οι απρόοπτες εξελίξεις τον αναγκάζουν να επιστρέψει στη φάρμα του και να προετοιμαστεί για μια θεαματική αναμέτρηση με μια καραβιά κακούς.

Ένα διάσημο cine-franchise φτάνει στο τέλος του (;) διά σκηνοθετικής χειρός Άντριαν Γκρούνμπεργκ («Οι Καλοκαιρινές μου Διακοπές») και με τον πιο ταιριαστό τρόπο: μια παιδαριώδης σεναριακή αφορμή πυροδοτεί ένα déjà vu γραφικών φόνων, ασταμάτητων ανατινάξεων και ποικίλων μουγκρητών εκδίκησης, με τον 73χρονο Σταλόνε να μεταμορφώνεται σε φονικό Μακόλεϊ Κάλκιν του… «Ranch Alone».

ΗΠΑ. 2019. Διάρκεια: 89΄. Διανομή: ODEON.

Περισσότερες πληροφορίες

Rambo: Το Τελευταίο Αίμα

Rambo: Last Blood
0,5
  • Περιπέτεια
  • 2019
  • Διάρκεια: 101 '
  • Αντριάν Γκρούνμπεργκ

Ο Τζον Ράμπο έχει αποτραβηχτεί πλέον στο ράντσο του, όπου ζει ήσυχα με τη θετή του οικογένεια. Όταν όμως η έφηβη κόρη του αποφασίσει να ταξιδέψει στο Μεξικό για να συναντήσει τον βιολογικό της πατέρα, οι απρόοπτες εξελίξεις αναγκάζουν τον σκληροτράχηλο βετεράνο να επιστρέψει στο παρελθόν με τον πιο βίαιο τρόπο.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Έρχονται κλασικά ιαπωνικά αριστουργήματα στα θερινά σινεμά

Ακίρα Κουροσάβα, Μίκιο Ναρούσε, Σοσέι Ιμαμούρα, Κένζι Μιζογκούτσι, Γιασουχίρο Όζου, Κον Ιτσικάουα, Κιγιόσι Κουροσάουα, Τακάσι Μίικε, Τεϊνοσουκε Κινουγκάσα, Χιρόσι Τετσιγκαχάρα & Μασάκι Κομπαγιάσι, σε ένα αφιέρωμα στους Ιαπωνικούς κινηματογραφικούς θησαυρούς.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
17/05/2024

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (15-22/5)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

Στο φεστιβάλ Αγών το σινεμά συναντά την αρχαιολογία

Ανακαλύψτε το πρόγραμμα της διοργάνωσης όπου η ιστορία εμπνέει τον κινηματογράφο.

77ο Φεστιβάλ Καννών: Το Megalo (χαμένο) στοίχημα του Φράνσις Κόπολα

Διπλά βραβευμένος με Χρυσό Φοίνικα, ο σκηνοθέτης του "Νονού" παρουσιάσε στις Κάννες το κινηματογραφικό σχέδιο στο οποίο επένδυσε σαράντα χρόνια από τη ζωή του. Το "Megalopolis", όμως, αποδείχτηκε δυστυχώς μια εκκωφαντική αποτυχία.

Το "Λώξη" δεν είναι μόνο ένα ντοκιμαντέρ για την πρώτη ηθοποιό με σύνδρομο Down

Οι σκηνοθέτες της ταινίας για την Λωξάνδρα Λούκας που έγραψε ιστορία παίζοντας στο Εθνικό Θέατρο, μιλούν στο "α" για το πολύτιμο φιλμ τους.

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης για τα "Φτηνά Τσιγάρα"

"Έκλαιγα μόνος μου έξω από τις αίθουσες, εγκατέλειψα τα σχέδια μου" σχολίασε ο σκηνοθέτης και ηθοποιός.

Η Βίκυ Καγιά και η Σοφία Κόκκαλη είναι μητέρα και κόρη στο "Πολύδροσο" του The Boy

Οι συμπρωταγωνίστριες της νέας ταινίας του Αλέξανδρου Βούλγαρη μιλούν στο "α" για τη συμμετοχή τους στο ατμοσφαιρικό δράμα που ψηλαφεί τις έννοιες της μητρότητας και της απώλειας.