After

1,5

Μεταφορά ενός νεανικού μπεστ σέλερ, η οποία χειρίζεται με προσοχή όλα τα κλισέ που μπορούν να ικανοποιήσουν το εφηβικό γυναικείο κοινό στο οποίο απευθύνεται.

After

Το αποκάλεσαν «εφηβικές “Πενήντα αποχρώσεις του γκρι”», αλλά τα τέσσερα βιβλία της σειράς «After» της Αν Τοντ είναι και πιο καλογραμμένα και λιγότερο «φτηνά» από εκείνα της Ι Ελ Τζέιμς στον τρόπο με τον οποίο απευθύνονται στο κοινό τους: τις έφηβες αναγνώστριες, οι οποίες τα μετέτρεψαν σε μπεστ σέλερ και για τις οποίες προορίζεται και η κινηματογραφική διασκευή του πρώτου μυθιστορήματος. Σ’ αυτό η συνεσταλμένη Τέσα, η οποία αφήνει την πόλη και την υπερπροστατευτική μητέρα της για το κολέγιο, θα γνωρίσει τον έρωτα στο πρόσωπο του υπερόπτη και μυστηριώδη Χάρντιν. Εκείνη όμως έχει άλλη (πλατωνική) σχέση και αυτός ένα σκοτεινό οικογενειακό μυστικό.

Οι περιπέτειες του ρομαντικού love story τους θα ακολουθήσουν την πεπατημένη, με την τηλεοπτική σεναριογράφο Σούζαν ΜακΜάρτιν και την πρωτοεμφανιζόμενη σκηνοθέτιδα Τζένι Γκέιτζ να χειρίζονται προσεκτικά όλα τα κλισέ που μπορούν να ικανοποιήσουν το αυστηρά προσδιορισμένο target group αυτού του αμβλυμμένου σε κάθε γωνία σινε-ρομάντζου. Το οποίο με τους δυο ολόφρεσκους πρωταγωνιστές του και τις Σελένα Γκομέζ και Αριάνα Γκράντε στο σάουντρακ ήδη ετοιμάζει το πρώτο σίκουέλ του.

ΗΠΑ. 2019. Διάρκεια: 106΄. Διανομή: ΣΠΕΝΤΖΟΣ FILM.

Περισσότερες πληροφορίες

After

1,5
  • Δραματική
  • 2019
  • Διάρκεια: 106 '
  • Τζένι Γκέιτζ

Η Τέσα είναι μια συνεσταλμένη νεαρή η οποία στον πρώτο κολεγιακό έτος της γνωρίζει τον υπερόπτη και μυστηριώδη Χάρντιν, τον οποίο ερωτεύεται. Εκείνη όμως έχει άλλη σχέση και αυτός ένα σκοτεινό οικογενειακό μυστικό.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Πολύδροσο

Ένα υπόκωφης έντασης και ανεπιτήδευτης ποίησης φιλμ, το οποίο συγκινεί, εξαντλεί, ωστόσο, τις κινηματογραφικές εκπλήξεις του, καθώς εγκλωβίζεται στη φόρμα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
16/05/2024

Βασιλιάδες του Κόσμου

Βραβείο καλύτερης ταινίας στο φεστιβάλ του Σαν Σεμπαστιάν για ένα σκληρό δράμα νεορεαλιστικής ειλικρίνειας, χρωματισμένο με πινελιές ονειρικής φαντασίας.

Η Άκρη του Νήματος

Τυποποιημένο crime thriller που δεν πρωτοτυπεί πουθενά.

Η Πόλη της Ασφάλτου

Ένα σενάριο "Πολ Σρέιντερ από τα Lidl" συρρικνώνει αυτή την υπαρξιακή περιπέτεια/ιστορία ενηλικίωσης σε μια απλοϊκή αμερικανιά με κοινωνικές αιχμές.

Boy Kills World

Ο "John Wick" δείχνει το δρόμο σε μια μελλοντολογική περιπέτεια της σειράς, γεμάτη καταιγιστική, χορογραφημένη βία και σαχλό (αυτο)σαρκαστικό χιούμορ.

Searching for Rodakis

Απλή όσο και επιμορφωτική εξιστόρηση μιας συγκινητικής διαδρομής στο πρόσφατο ελληνοτουρκικό παρελθόν.

Στην Παγίδα του Νόμου

Ένα απολαυστικό ποτ-πουρί σινεφιλικών αναφορών, από τις ταινίες απόδρασης μέχρι το γουέστερν, πλαισιώνει αισθητικά μια ιδιοσυγκρασιακή κωμωδία αντισυμβατικών χαρακτήρων.