Corgi: Το Σκυλάκι της Βασίλισσας

2

Τα άδυτα του Μπάκιγχαμ και το cameo των Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ νοστιμίζουν μια συμπαθητικά κοινότοπη κυνο-περιπέτεια για ανηλίκους. Η ταινία προβάλλεται μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

Corgi: Το Σκυλάκι της Βασίλισσας

Η γνωστή (στους βασιλο-ενδιαφερόμενους) αγάπη της βασίλισσας Ελισάβετ της Αγγλίας για τα σκυλιά κόργκι εμπνέει το καινούργιο animation του Βέλγου Μπεν Στάσεν («Το Μαγικό Σπίτι», «Ροβινσώνας Κρούσος»), με πρωταγωνιστές την 93χρονη Βρετανή μονάρχη και τον Ρεξ. Ένα αξιαγάπητο και λιγάκι φαντασμένο κόργκι, το οποίο απολαμβάνει τα προνόμια του αγαπημένου σκυλιού της βασίλισσας. Μέχρι τη στιγμή που θα το σκάσει από το παλάτι, θα παγιδευτεί ύπουλα από τον άμεσο ανταγωνιστή του και θα καταλήξει αβοήθητος σε ένα καταφύγιο σκύλων. Τα άδυτα του Μπάκιγχαμ, ο... διακοσμητικός δούκας του Εδιμβούργου Φίλιππος και το cameo των Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ νοστιμίζουν μια συμπαθητικά κοινότοπη κυνο-περιπέτεια για ανηλίκους, η οποία ξεκινάει ως βασιλική κωμωδία κι εξελίσσεται σε prison break θρίλερ.

Η ταινία προβάλλεται μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

Βέλγιο. 2019. Διάρκεια: 92΄. Διανομή: ODEON / AUDIOVISUAL.

Περισσότερες πληροφορίες

Corgi: Το Σκυλάκι της Βασίλισσας

The Queen's Corgi
2
  • Animation
  • 2019
  • Διάρκεια: 92 '
  • Μπεν Στάσεν

Ο Ρεξ, ένα αξιαγάπητο κόργκι, απολαμβάνει τα προνόμια του αγαπημένου σκυλιού της βασίλισσας της Αγγλίας, μέχρι που το σκάει από το παλάτι και καταλήγει αβοήθητος σε ένα καταφύγιο σκύλων.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Η Βίκυ Καγιά και η Σοφία Κόκκαλη είναι μητέρα και κόρη στο "Πολύδροσο" του The Boy

Οι συμπρωταγωνίστριες της νέας ταινίας του Αλέξανδρου Βούλγαρη μιλούν στο "α" για τη συμμετοχή τους στο ατμοσφαιρικό δράμα που ψηλαφεί τις έννοιες της μητρότητας και της απώλειας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
16/05/2024

Τα οσκαρικά κοστούμια του "Poor Things" στο Μουσείο Μπενάκη

Οι εντυπωσιακές δημιουργίες της Χόλι Γουάντινγκτον έρχονται το καλοκαίρι στην Αθήνα.

Πολύδροσο

Ένα υπόκωφης έντασης και ανεπιτήδευτης ποίησης φιλμ, το οποίο συγκινεί, εξαντλεί, ωστόσο, τις κινηματογραφικές εκπλήξεις του, καθώς εγκλωβίζεται στη φόρμα.

Βασιλιάδες του Κόσμου

Βραβείο καλύτερης ταινίας στο φεστιβάλ του Σαν Σεμπαστιάν για ένα σκληρό δράμα νεορεαλιστικής ειλικρίνειας, χρωματισμένο με πινελιές ονειρικής φαντασίας.

Η Άκρη του Νήματος

Τυποποιημένο crime thriller που δεν πρωτοτυπεί πουθενά.

Η Πόλη της Ασφάλτου

Ένα σενάριο "Πολ Σρέιντερ από τα Lidl" συρρικνώνει αυτή την υπαρξιακή περιπέτεια/ιστορία ενηλικίωσης σε μια απλοϊκή αμερικανιά με κοινωνικές αιχμές.

Boy Kills World

Ο "John Wick" δείχνει το δρόμο σε μια μελλοντολογική περιπέτεια της σειράς, γεμάτη καταιγιστική, χορογραφημένη βία και σαχλό (αυτο)σαρκαστικό χιούμορ.