Hunter Killer

1

Ρεσιτάλ μιλιταριστικού και αμερικανο-πατριωτικού παροξυσμού σε μια υποβρύχια περιπέτεια, σκηνοθετημένη με καταιγιστική ένταση και γεμάτη ανόητες αναληθοφάνειες.

Hunter Killer

Ρεσιτάλ μιλιταριστικού και αμερικανο-πατριωτικού παροξυσμού σε μια υποβρύχια περιπέτεια, σκηνοθετημένη με καταιγιστική ένταση και γεμάτη ανόητες αναληθοφάνειες.

Hunter Killer - εικόνα 1

Τραβώντας από το μανίκι το χιλιοχρησιμοποιημένο τρικ του τρελαμένου για εθνική υπερηφάνεια και παγκόσμια καταστροφή Ρώσου αξιωματούχου (εδώ υπουργός Αμύνης), που θα μπορούσε να είναι κάλλιστα και Κινέζος στρατηγός, ο ελεύθερος κόσμος βρίσκεται σε κόκκινο συναγερμό. Οι πραξικοπηματίες έχουν καταλάβει τον ναύσταθμο του Πολιάρνι και κρατούν αιχμάλωτο τον Ρώσο πρόεδρο, κλιμακώνοντας ραγδαία την ένταση με τις ΗΠΑ. Θα τσιμπήσει το αμερικανικό ναυτικό να κάνει το βήμα (και να ρίξει το πρώτο βλήμα;). Μόνη ελπίδα σωτηρίας ο θαλασσόλυκος Τζο Κλας, ο οποίος αναλαμβάνει επειγόντως τη διοίκηση του πυρηνικού υποβρυχίου «Άρκανσο», για να το οδηγήσει βαθιά μέσα στα ρωσικά ύδατα και να διασώσει έτσι, μαζί με μια ομάδα κομάντο που δρουν από ξηράς, τον καινούργιο Πούτιν.

Ακολουθεί ένα ρεσιτάλ μιλιταριστικού και αμερικανο-πατριωτικού παροξυσμού, σε μια macho περιπέτεια σκηνοθετημένη με καταιγιστική ένταση και γεμάτη ανόητες αναληθοφάνειες, με αστειότερη την πολυγλωσσία των Ρώσων: μπορούν να συνεννοηθούν μεταξύ τους στα ρωσικά, φυσικά, στα αγγλικά αλλά και στα δύο μαζί («Da, let’s go»)!

Μ. Βρετανία, Κίνα, ΗΠΑ. 2018. Διάρκεια: 121΄. Διανομή: ODEON.

Περισσότερες πληροφορίες

Hunter Killer

1
  • Περιπέτεια
  • 2018
  • Διάρκεια: 121 '
  • Ντόνοβαν Μαρς

Αναλαμβάνοντας επειγόντως τη διοίκηση ενός αμερικανικού πυρηνικού υποβρυχίου, ο Τζο Κλας διατάζεται να το οδηγήσει βαθιά μέσα στα ρώσικα ύδατα για να διασώσει, μαζί με μια ομάδα κομάντο που δρουν από ξηράς, τον Ρώσο πρόεδρο, αιχμάλωτο φιλοπόλεμων πραξικοπηματιών.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Πολύδροσο

Ένα υπόκωφης έντασης και ανεπιτήδευτης ποίησης φιλμ, το οποίο συγκινεί, εξαντλεί, ωστόσο, τις κινηματογραφικές εκπλήξεις του, καθώς εγκλωβίζεται στη φόρμα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
16/05/2024

Βασιλιάδες του Κόσμου

Βραβείο καλύτερης ταινίας στο φεστιβάλ του Σαν Σεμπαστιάν για ένα σκληρό δράμα νεορεαλιστικής ειλικρίνειας, χρωματισμένο με πινελιές ονειρικής φαντασίας.

Η Άκρη του Νήματος

Τυποποιημένο crime thriller που δεν πρωτοτυπεί πουθενά.

Η Πόλη της Ασφάλτου

Ένα σενάριο "Πολ Σρέιντερ από τα Lidl" συρρικνώνει αυτή την υπαρξιακή περιπέτεια/ιστορία ενηλικίωσης σε μια απλοϊκή αμερικανιά με κοινωνικές αιχμές.

Boy Kills World

Ο "John Wick" δείχνει το δρόμο σε μια μελλοντολογική περιπέτεια της σειράς, γεμάτη καταιγιστική, χορογραφημένη βία και σαχλό (αυτο)σαρκαστικό χιούμορ.

Searching for Rodakis

Απλή όσο και επιμορφωτική εξιστόρηση μιας συγκινητικής διαδρομής στο πρόσφατο ελληνοτουρκικό παρελθόν.

Στην Παγίδα του Νόμου

Ένα απολαυστικό ποτ-πουρί σινεφιλικών αναφορών, από τις ταινίες απόδρασης μέχρι το γουέστερν, πλαισιώνει αισθητικά μια ιδιοσυγκρασιακή κωμωδία αντισυμβατικών χαρακτήρων.