Γατο...Συμμορία: Η Αρχή

1,5

Μεξικάνικης παραγωγής σίκουελ των περιπετειών του χαριτωμένου ήρωα των Χάνα & Μπαρμπέρα, αφελές και παιδιάστικο, το οποίο απευθύνεται αποκλειστικά στο ανήλικο κοινό. Η ταινία προβάλλεται μεταγλωττισμένη.

Γατο...Συμμορία: Η Αρχή

Μεξικάνικης παραγωγής σίκουελ των περιπετειών του χαριτωμένου ήρωα των Χάνα & Μπαρμπέρα, αφελές και παιδιάστικο, το οποίο απευθύνεται αποκλειστικά στο ανήλικο κοινό. Η ταινία προβάλλεται μεταγλωττισμένη.

Γατο...Συμμορία: Η Αρχή - εικόνα 1

Αν και προβλήθηκε μόνο­ για επτά μήνες στην αμερικανική τηλεόραση, το «Top Cat» είναι από τα πιο αγαπημένα καρτούν των Χάνα & Μπαρμπέρα («Tom and Jerry», «The Flintstones», «Scooby-Doo»), το οποίο μεταφέρθηκε στο σινεμά μόλις το 2011. Το μεξικάνικης παραγωγής αφελές και παιδιάστικο σίκουελ, το οποίο προβάλλεται στη χώρα μας μεταγλωττισμένο και απευθύνεται αποκλειστικά στο ανήλικο κοινό, περιγράφει πώς ο Τοπ Κατ, ένας καταφερτζής κι εγωιστής γάτος που ζει μοναχικά στους δρόμους της Νέας Υόρκης, γνωρίζει τον καλοκάγαθο Μπένι και τον μπλέκει στις περιπέτειές του. Η πιο παράτολμη από αυτές είναι να κλέψουν τα διαμάντια του Κυρίου Μπιγκ, του μεγαλύτερου κακοποιού της πόλης, κάτι που δεν μπορούν να καταφέρουν χωρίς­ την υπόλοιπη γατο-συμμορία, τους Τριζάτο, Ξεφτέρη, Τρομάρα και Σιου Σιου.

Μεξικό. 2015. Διάρκεια: 91΄. Διανομή: WEIRD WAVE.

Περισσότερες πληροφορίες

Γατο...Συμμορία: Η Αρχή

Top Cat Begins / Don Gato: El Inicio de la Pandilla
1,5
  • Animation
  • 2015
  • Διάρκεια: 89 '
  • Αντρές Κούτουριερ

Ο Τοπ Κατ είναι ένας καταφερτζής γάτος που ζει μοναχικά στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Μέχρι που γνωρίζει τον καλοκάγαθο Μπένι και καταστρώνουν μαζί ένα παράτολμο σχέδιο. Θα τα βάλουν με τον Κύριο Μπιγκ, τον μεγαλύτερο κακοποιό της πόλης, προσπαθώντας να κλέψουν τα διαμάντια του.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Οι ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε στις αίθουσες τον Μάιο

Ο καινούριος Λάνθιμος, η "Furiosa" Άνια Τέιλορ-Τζόι και η κινηματογραφική εμφάνιση - έκπληξη της Βίκυς Καγιά προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
04/05/2024

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (1/5-8/5)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

Έρχεται το 8ο Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου

Ανακαλύψτε τις πρώτες ταινίες που ανακοίνωσε η πληθωρική διοργάνωση.

Ο "Κασκαντέρ" και ο ακαταμάχητα κωμικός Ράιαν Γκόσλινγκ

Μετά την τρομερή επιτυχία της "Barbie", ο χολιγουντιανός σταρ επιστρέφει σε ένα ρόλο που μας θυμίζει τη μοναδική ικανότητά του να παραδίδει κωμικές ερμηνείες που συνδυάζουν τις κοφτερές ατάκες, τον αυτοσαρκασμό και την κανονικοποίηση της εύθραυστης αρρενωπότητας.

Ο Κασκαντέρ

Χιούμορ και δράση συνδυάζονται σε ένα κωμικό νεονουάρ με ξέφρενη παρωδιακή διάθεση. Άκρως κινηματογραφόφιλο και μεταμοντέρνα ευρηματικό, όσο και χαοτικά ανοικονόμητο.

Στον Ιστό του Τρόμου

Καλοκουρδισμένο, κλειστοφοβικό θρίλερ γεμάτο σασπένς, ένταση και ανατριχίλες, στο οποίο υπάρχει χώρος και μια ευθεία κοινωνικοπολιτική αλληγορία.

Γκάρφιλντ: Γάτος με Πέταλα

Το reboot των αστείων κατορθωμάτων του πιο cool σινε-γάτου ξεκινάει σαν ατακαριστή, μπριόζα κωμωδία καταστάσεων, για να εξελιχθεί σε μια ευρηματικότατη, αγωνιώδη και ξεκαρδιστική "Επικίνδυνη Αποστολή".