Η Ζούγκλα

2

Μεταφορά μιας αληθινής ιστορίας που εκμεταλλεύεται την εξωτική διάστασή της, όχι όμως και τις δραματικές εντάσεις ή το στοιχείο του σασπένς, περιοριζόμενη σε μια άνευρη, τηλεοπτικού τύπου βιογραφική περιπέτεια.

Η Ζούγκλα

Μεταφορά μιας αληθινής ιστορίας που εκμεταλλεύεται την εξωτική διάστασή της, όχι όμως και τις δραματικές εντάσεις ή το στοιχείο του σασπένς, περιοριζόμενη σε μια άνευρη, τηλεοπτικού τύπου βιογραφική περιπέτεια.

Η Ζούγκλα - εικόνα 1

Ο 58χρονος Γιόσι Γκίνσμπεργκ είναι ένας Ισραηλινός εξερευνητής, συγγραφέας κι επιτυχημένος επιχειρηματίας που ζει στην Αυστραλία. Το 1981, σε ηλικία μόλις 22 ετών, ταξίδεψε στη Λατινική Αμερική, όπου γνώρισε τον Καρλ, έναν Αυστριακό έμπειρο ταξιδιώτη, ο οποίος τον έπεισε πως βαθιά στη βολιβιανή ζούγκλα τούς περιμένουν μαγικοί, ανεξερεύνητοι τόποι, άγνωστες ινδιάνικες φυλές, ακόμη και μυθικοί θησαυροί. Μαζί με άλλους δύο νεαρούς, έναν Ελβετό κι έναν Αμερικανό, αποφάσισαν να τον ακολουθήσουν σε μια ριψοκίνδυνη διαδρομή, η οποία για κάποιους αποδείχτηκε μοιραία.

Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ, πάντα φιλότιμος στην αναζήτηση ενός ρόλου (όπως αυτός στη «Γυναίκα με τα Μαύρα») μακριά από εκείνον του Χάρι Πότερ, παίρνει στους ώμους του ένα αγωνιώδες θρίλερ που εκμεταλλεύεται την εξωτική διάσταση της αληθινής ιστορίας στην οποία βασίζεται, όχι όμως και τις δραματικές εντάσεις της ή το στοιχείο του σασπένς. Σαν φτωχός συγγενής της «Χαμένης Πόλης του Ζ», περιορίζεται σε μια άνευρη, τηλεοπτικού τύπου βιογραφική περιπέτεια, με λάιτ μοτίφ τις παραισθήσεις του χαμένου στη ζούγκλα Γιόσι.

Αυστραλία, Κολομβία. 2017. Διάρκεια: 115΄. Διανομή: ΣΠΕΝΤΖΟΣ FILM.

Περισσότερες πληροφορίες

Η Ζούγκλα

Jungle
2
  • Περιπέτεια
  • 2017
  • Διάρκεια: 115 '
  • Γκρεγκ ΜακΛίν

Το 1981 τρεις νεαροί ταξιδιώτες, ένας Ισραηλινός, ένας Ελβετός κι ένας Αμερικανός, αποφασίζουν να ακολουθήσουν έναν Αυστριακό έμπειρο εξερευνητή σε μια ριψοκίνδυνη διαδρομή στη βολιβιανή ζούγκλα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Οι ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε στις αίθουσες τον Μάιο

Ο καινούριος Λάνθιμος, η "Furiosa" Άνια Τέιλορ-Τζόι και η κινηματογραφική εμφάνιση - έκπληξη της Βίκυς Καγιά προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
04/05/2024

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (1/5-8/5)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

Έρχεται το 8ο Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου

Ανακαλύψτε τις πρώτες ταινίες που ανακοίνωσε η πληθωρική διοργάνωση.

Ο "Κασκαντέρ" και ο ακαταμάχητα κωμικός Ράιαν Γκόσλινγκ

Μετά την τρομερή επιτυχία της "Barbie", ο χολιγουντιανός σταρ επιστρέφει σε ένα ρόλο που μας θυμίζει τη μοναδική ικανότητά του να παραδίδει κωμικές ερμηνείες που συνδυάζουν τις κοφτερές ατάκες, τον αυτοσαρκασμό και την κανονικοποίηση της εύθραυστης αρρενωπότητας.

Ο Κασκαντέρ

Χιούμορ και δράση συνδυάζονται σε ένα κωμικό νεονουάρ με ξέφρενη παρωδιακή διάθεση. Άκρως κινηματογραφόφιλο και μεταμοντέρνα ευρηματικό, όσο και χαοτικά ανοικονόμητο.

Στον Ιστό του Τρόμου

Καλοκουρδισμένο, κλειστοφοβικό θρίλερ γεμάτο σασπένς, ένταση και ανατριχίλες, στο οποίο υπάρχει χώρος και μια ευθεία κοινωνικοπολιτική αλληγορία.

Γκάρφιλντ: Γάτος με Πέταλα

Το reboot των αστείων κατορθωμάτων του πιο cool σινε-γάτου ξεκινάει σαν ατακαριστή, μπριόζα κωμωδία καταστάσεων, για να εξελιχθεί σε μια ευρηματικότατη, αγωνιώδη και ξεκαρδιστική "Επικίνδυνη Αποστολή".