Η Ταινία LEGO NINJAGO

2,5

Το καρτούν σύμπαν του LEGO μιμείται διασκεδαστικά τις γιαπωνέζικες περιπέτειες καταστροφής και τις κινέζικες ταινίες κουνγκ φου, αλλά αυτήν τη φορά δεν διαθέτει τις πλούσιες σεναριακές ιδέες των προηγούμενων δύο animations της σειράς.

Η Ταινία LEGO NINJAGO

Το καρτούν σύμπαν του LEGO μιμείται διασκεδαστικά τις γιαπωνέζικες περιπέτειες καταστροφής και τις κινέζικες ταινίες κουνγκ φου, αλλά αυτήν τη φορά δεν διαθέτει τις πλούσιες σεναριακές ιδέες των προηγούμενων δύο animations της σειράς.

Η Ταινία LEGO NINJAGO - εικόνα 1

Μετά την «Ταινία LEGO Batman», ακόμη ένα spin off του τούβλινου σινε-σύμπαντος βρίσκει το δρόμο προς τη μεγάλη οθόνη. Ένα δρόμο ο οποίος περνάει αυτήν τη φορά από την Άπω Ανατολή και την πόλη του Νιντζάγκο, που δέχεται τις διαρκείς επιθέσεις του Άρχοντα Γκάρμαντον. Την υπερασπίζονται όμως αποτελεσματικά μια ομάδα ατρόμητων πολεμιστών, ανάμεσα στους οποίους και ο νεαρός Λόιντ. Ένας μαθητής λυκείου που μεταμορφώνεται στον Πράσινο Νίντζα και σταματάει τα σατανικά σχέδια του Γκάρμαντον, ο οποίος τυχαίνει να είναι ο… πατέρας του. Πρόκειται για μια διασκεδαστικότατη μίμηση των γιαπωνέζικων περιπετειών καταστροφής και των κινέζικων ταινιών κουνγκ φου, η οποία όμως δεν διαθέτει το τολμηρό χιούμορ και τις πλούσιες σεναριακές ιδέες των προηγούμενων δύο animations της σειράς. Η ταινία προβάλλεται μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

ΗΠΑ. 2017. Διάρκεια: 101΄. Διανομή: TANWEER.

Περισσότερες πληροφορίες

Η Ταινία LEGO Ninjago

The LEGO Ninjago Movie
2,5
  • Animation
  • 2017
  • Διάρκεια: 101 '
  • Τσάρλι Μπιν

Ο νεαρός Λόιντ είναι ένας μαθητής ο οποίος μεταμορφώνεται κρυφά στον Πράσινο Νίντζα και μαζί με τους φίλους του υπερασπίζεται την πόλη του Νιντζάγκο από τις καταστροφικές επιθέσεις του Άρχοντα Γκάρμαντον. Τα πράγματα όμως δεν είναι τόσο απλά, καθώς ο τελευταίος τυχαίνει να είναι ο… πατέρας του.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Ο "Κασκαντέρ" και ο ακαταμάχητα κωμικός Ράιαν Γκόσλινγκ

Μετά την τρομερή επιτυχία της "Barbie", ο χολιγουντιανός σταρ επιστρέφει σε ένα ρόλο που μας θυμίζει τη μοναδική ικανότητά του να παραδίδει κωμικές ερμηνείες που συνδυάζουν τις κοφτερές ατάκες, τον αυτοσαρκασμό και την κανονικοποίηση της εύθραυστης αρρενωπότητας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
02/05/2024

Ο Κασκαντέρ

Χιούμορ και δράση συνδυάζονται σε ένα κωμικό νεονουάρ με ξέφρενη παρωδιακή διάθεση. Άκρως κινηματογραφόφιλο και μεταμοντέρνα ευρηματικό, όσο και χαοτικά ανοικονόμητο.

Στον Ιστό του Τρόμου

Καλοκουρδισμένο, κλειστοφοβικό θρίλερ γεμάτο σασπένς, ένταση και ανατριχίλες, στο οποίο υπάρχει χώρος και μια ευθεία κοινωνικοπολιτική αλληγορία.

Γκάρφιλντ: Γάτος με Πέταλα

Το reboot των αστείων κατορθωμάτων του πιο cool σινε-γάτου ξεκινάει σαν ατακαριστή, μπριόζα κωμωδία καταστάσεων, για να εξελιχθεί σε μια ευρηματικότατη, αγωνιώδη και ξεκαρδιστική "Επικίνδυνη Αποστολή".

Το Χρώμα του Ροδιού

Ένα από τα διαχρονικά αριστουργήματα του ποιητικού σινεμά, το οποίο δημιουργεί ένα μεθυστικών αισθήσεων και συναρπαστικών συναισθημάτων κόσμο (ο αρμένικος πολιτισμός) χάρη στη δύναμη της καθαρής εικόνας.

Επιτέλους όλοι πια μιλάνε για τον Νίκο Παπατάκη

Το Cinobo παρουσιάζει τη φιλμογραφία του ασύγκριτου σκηνοθέτη στην πλατφόρμα του δίνοντας πρόσβαση σε ένα πολύτιμο και εν πολλοίς υποτιμημένο έργο.

Οι 16 Ίριδες που διεκδικεί η "Φόνισσα" ήρθαν νομοτελειακά

Στις υποψηφιότητες της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου αποτυπώνεται η επιτυχία της ποιοτικής διασκευής της Εύας Νάθενα.