Η Barbie στην Περιπέτεια του Διαστήματος

1,5

Η κούκλα-σταρ ξεκινά τις διαστημικές της περιπέτειες.

Η Barbie στην Περιπέτεια του Διαστήματος

Η κούκλα-σταρ ξεκινά τις διαστημικές της περιπέτειες.

Η Barbie στην Περιπέτεια του Διαστήματος - εικόνα 1

Διαπιστώνοντας πως ο πλανήτης μας δεν τη χωρά πια, η διάσημη ξανθιά ξεκινά τις διαστημικές της περιπέτειες από έναν πολύ πολύ μακρινό γαλαξία, τα άστρα του οποίου αρχίζουν να τρεμοσβήνουν και να χάνουν το «χορευτικό» ρυθμό τους. Η ατρόμητη πριγκίπισσα Μπάρμπι, η οποία αρχίζει τα κατορθώματά της ως ορφανή κοινή θνητή, είναι η μόνη που μπορεί να τους ξαναδώσει ζωή, εκπληρώνοντας μια πολύ επικίνδυνη αποστολή και βρίσκοντας τελικά τη λύση «­μέσα της». Πρόκειται για μία από τις θεαματικότερες κινηματογραφικές στιγμές της Barbie saga, με εντυπωσιακό art direction για το βιντεο-επίπεδο και το target group της, προσανατολισμένη σταθερά σε ανάλαφρες, χαρωπές ιστορίες που διασκεδάζουν ανώδυνα το ανήλικο θηλυκό κοινό.

ΗΠΑ. 2016. Διάρκεια: 79΄. Διανομή: UIP.

Περισσότερες πληροφορίες

Η Barbie στην Περιπέτεια του Διαστήματος

Barbie: Star Light Adventure
1,5
  • Animation
  • 2016
  • Διάρκεια: 79 '
  • Άντριου Ταν

Σε ένα μακρινό γαλαξία, όπου τα άστρα αρχίζουν να τρεμοσβήνουν και να χάνουν το «χορευτικό» ρυθμό τους, η ατρόμητη πριγκίπισσα Μπάρμπι είναι η μόνη που μπορεί να τους ξαναδώσει ζωή.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Πολύδροσο

Ένα υπόκωφης έντασης και ανεπιτήδευτης ποίησης φιλμ, το οποίο συγκινεί, εξαντλεί, ωστόσο, τις κινηματογραφικές εκπλήξεις του, καθώς εγκλωβίζεται στη φόρμα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
16/05/2024

Βασιλιάδες του Κόσμου

Βραβείο καλύτερης ταινίας στο φεστιβάλ του Σαν Σεμπαστιάν για ένα σκληρό δράμα νεορεαλιστικής ειλικρίνειας, χρωματισμένο με πινελιές ονειρικής φαντασίας.

Η Άκρη του Νήματος

Τυποποιημένο crime thriller που δεν πρωτοτυπεί πουθενά.

Η Πόλη της Ασφάλτου

Ένα σενάριο "Πολ Σρέιντερ από τα Lidl" συρρικνώνει αυτή την υπαρξιακή περιπέτεια/ιστορία ενηλικίωσης σε μια απλοϊκή αμερικανιά με κοινωνικές αιχμές.

Boy Kills World

Ο "John Wick" δείχνει το δρόμο σε μια μελλοντολογική περιπέτεια της σειράς, γεμάτη καταιγιστική, χορογραφημένη βία και σαχλό (αυτο)σαρκαστικό χιούμορ.

Searching for Rodakis

Απλή όσο και επιμορφωτική εξιστόρηση μιας συγκινητικής διαδρομής στο πρόσφατο ελληνοτουρκικό παρελθόν.

Στην Παγίδα του Νόμου

Ένα απολαυστικό ποτ-πουρί σινεφιλικών αναφορών, από τις ταινίες απόδρασης μέχρι το γουέστερν, πλαισιώνει αισθητικά μια ιδιοσυγκρασιακή κωμωδία αντισυμβατικών χαρακτήρων.