Θέλεις ή δεν Θέλεις;

1,5

Περιστασιακά αστεία και γαλλικά φλύαρη ρομαντική κομεντί συνταγής για τους φαν της χαριτωμένα σέξι Σοφί Μαρσό.

Θέλεις ή δεν Θέλεις;

Ο Λαμπέρ και η Ζουντίτ είναι εθισμένοι στο σεξ. Η μία νιώθει υπέροχα γι’ αυτό, ο άλλος όμως προσπαθεί να το ξεπεράσει. Όταν, λοιπόν, γνωρίζονται και αρχίζουν να δουλεύουν μαζί ως σύμβουλοι γάμου, εκείνη κάνει τα πάντα για να τον ρίξει στο κρεβάτι κι εκείνος αντιστέκεται με όλες του τις δυνάμεις. Περιστασιακά αστεία και γαλλικά φλύαρη ρομαντική κομεντί συνταγής για τους φαν της χαριτωμένα σέξι Σοφί Μαρσό.

Θέλεις ή δεν Θέλεις; - εικόνα 1

Ρομαντική κωμωδία παλαιάς κοπής, με «πιπεράτο» θέμα και μοντέρνο περιτύλιγμα (μια σύγχρονη Αλίκη Βουγιουκλάκη θα το ’χε κάνει ριμέικ στο λεπτό), το «Θέλεις ή δεν Θέλεις;» προσπαθεί να βρει τη χιουμοριστική ισορροπία του σύγχρονου ζευγαριού ανάμεσα στη στερεά, ορθολογική σχέση και στο παθιασμένο σεξ. Η Τονί Μαρσάλ («Venus Beaute») προόριζε την ιδέα για τηλεοπτική σειρά, της προέκυψε όμως μια (ελάχιστα) κινηματογραφική κομεντί που βασίζεται στους δύο πρωταγωνιστές της και σε μια τραβηγμένη απ’ τα μαλλιά ιδέα: ο Λαμπέρ και η Ζουντίτ είναι εθισμένοι στο σεξ. Η μία νιώθει υπέροχα γι’ αυτό, ο άλλος όμως προσπαθεί να το ξεπεράσει.
Όταν, λοιπόν, γνωρίζονται και αρχίζουν να δουλεύουν μαζί ως σύμβουλοι γάμου, εκείνη κάνει τα πάντα για να τον ρίξει στο κρεβάτι κι εκείνος αντιστέκεται με όλες του τις δυνάμεις. Η χαριτωμένα σέξι­ (και πέραν τούτου ουδέν) Σοφί­ Μαρσό είναι αυτή που οδηγεί τσαχπίνικα το ελάχιστα αστείο, συχνά κιτς (η σκηνή με τα ζώα-θαμώνες του μπαρ) και γαλλικά φλύαρο ερωτικό παιχνίδι στο απόλυτα προδιαγεγραμμένο τέλος, αναζητώντας θεατές με μεγάλη καλοκαιρινή σινε-διάθεση κι ελάχιστες σινεφίλ αντιστάσεις.

Γαλλία. 2014. Διάρκεια: 88΄. Διανομή: ODEON.

Περισσότερες πληροφορίες

Θέλεις ή δεν Θέλεις;

Tu Veux ... ou tu Veux pas
1,5
  • Κομεντί
  • 2014
  • Διάρκεια: 88 '
  • Τονί Μαρσάλ

Ο Λαμπέρ και η Ζουντίτ είναι εθισμένοι στο σεξ. Η μία νιώθει υπέροχα γι’ αυτό, ο άλλος όμως προσπαθεί να το ξεπεράσει. Όταν, λοιπόν, γνωρίζονται και αρχίζουν να δουλεύουν μαζί ως σύμβουλοι γάμου, εκείνη κάνει τα πάντα για να τον ρίξει στο κρεβάτι κι εκείνος αντιστέκεται με όλες του τις δυνάμεις.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (1/5-8/5)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
03/05/2024

Έρχεται το 8ο Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου

Ανακαλύψτε τις πρώτες ταινίες που ανακοίνωσε η πληθωρική διοργάνωση.

Ο "Κασκαντέρ" και ο ακαταμάχητα κωμικός Ράιαν Γκόσλινγκ

Μετά την τρομερή επιτυχία της "Barbie", ο χολιγουντιανός σταρ επιστρέφει σε ένα ρόλο που μας θυμίζει τη μοναδική ικανότητά του να παραδίδει κωμικές ερμηνείες που συνδυάζουν τις κοφτερές ατάκες, τον αυτοσαρκασμό και την κανονικοποίηση της εύθραυστης αρρενωπότητας.

Ο Κασκαντέρ

Χιούμορ και δράση συνδυάζονται σε ένα κωμικό νεονουάρ με ξέφρενη παρωδιακή διάθεση. Άκρως κινηματογραφόφιλο και μεταμοντέρνα ευρηματικό, όσο και χαοτικά ανοικονόμητο.

Στον Ιστό του Τρόμου

Καλοκουρδισμένο, κλειστοφοβικό θρίλερ γεμάτο σασπένς, ένταση και ανατριχίλες, στο οποίο υπάρχει χώρος και μια ευθεία κοινωνικοπολιτική αλληγορία.

Γκάρφιλντ: Γάτος με Πέταλα

Το reboot των αστείων κατορθωμάτων του πιο cool σινε-γάτου ξεκινάει σαν ατακαριστή, μπριόζα κωμωδία καταστάσεων, για να εξελιχθεί σε μια ευρηματικότατη, αγωνιώδη και ξεκαρδιστική "Επικίνδυνη Αποστολή".

Το Χρώμα του Ροδιού

Ένα από τα διαχρονικά αριστουργήματα του ποιητικού σινεμά, το οποίο δημιουργεί ένα μεθυστικών αισθήσεων και συναρπαστικών συναισθημάτων κόσμο (ο αρμένικος πολιτισμός) χάρη στη δύναμη της καθαρής εικόνας.