Η Αρπαγή 3

1,5

Ο Λίαμ Νίσον κάνει τα ίδια και τα ίδια, ενώ η ταινία προσπαθεί να δώσει έμφαση στην πλοκή παρά στη δράση. Το αποτέλεσμα είναι εξίσου μονοδιάστατο κα λιγότερο εντυπωσιακό από τις προηγούμενες φορές.

Η Αρπαγή 3

Ο πρώην πράκτορας Μπράιαν Μιλς ενοχοποιείται για ένα φόνο που δεν έκανε και με το FBI στο κατόπι του προσπαθεί να αποδείξει την αθωότητά του, εκδικούμενος ταυτόχρονα τους δράστες. Ο Λίαμ Νίσον κάνει τα ίδια και τα ίδια, ενώ η ταινία προσπαθεί να δώσει έμφαση στην πλοκή, στην αγωνία (παρά στη δράση) και στους χαρακτήρες (λέμε τώρα…). Το αποτέλεσμα είναι εξίσου μονοδιάστατο και, πολύ λογικά, λιγότερο εντυπωσιακό από τις προηγούμενες φορές.

Η Αρπαγή 3 - εικόνα 1

Αλλάζοντας το Παρίσι με την Κωνσταντινούπολη και πλασάροντας ως σίκουελ ένα στην πραγματικότητα ριμέικ της πρωτότυπης «Αρπαγής», η δεύτερη κινηματογραφική περιπέτεια του ανίκητου πρώην πράκτορα Μπράιαν Μιλς κατάφερε να ξεπεράσει κατά 60% τις παγκόσμιες εισπράξεις της πρώτης. Φοβούμενος πως το να κοπιάρει ξανά την ίδια ιδέα αλλάζοντας απλώς το εξωτικό φόντο θα ήταν παρατραβηγμένο, ο σεναριογράφος-παραγωγός Λικ Μπεσόν κρατά τώρα το παιχνίδι εντός έδρας, με τον ανύποπτο Μιλς­ να ενοχοποιείται για ένα φόνο που δεν έκανε. Προσπαθώντας να αποδείξει την αθωότητά του, τρέπεται σε φυγή και με το FBI στο κατόπι του ψάχνει να βρει και να εκδικηθεί τους δράστες. Αυτοί είναι (και πάλι) κάποιοι απίστευτα κακοί σλαβόφωνοι, ο Λίαμ Νίσον έχει πάρει όμως το κολάι και με τη βοήθεια των κολλητών του και της –εγκύου– κόρης του θα καθαρίσει τελικά το όνομά του. Όλη αυτήν την ώρα ο διώκτης-θαυμαστής του Φόρεστ Γουίτακερ τον παρακολουθεί εκστατικός να ματαξανακάνει τα ίδια και τα ίδια, αυτήν τη φορά λιγότερο εντυπωσιακά απ’ όλες τις προηγούμενες. Γαλλία. 2015. Διάρκεια: 109΄. Διανομή: ODEON.

Περισσότερες πληροφορίες

Η Αρπαγή 3

Taken 3
1,5
  • Περιπέτεια
  • 2015
  • Διάρκεια: 109 '
  • Ολιβιέ Μεγκατόν

Ο πρώην πράκτορας Μπράιαν Μιλς ενοχοποιείται για ένα φόνο που δεν έκανε και με το FBI στο κατόπι του προσπαθεί να αποδείξει την αθωότητά του, εκδικούμενος ταυτόχρονα τους δράστες.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Ελληνικό box office: Γκάρφιλντ, πίθηκοι και Γιουροβίζιον

Η Μαρίνα και το "Ζάρι" της κράτησαν τους ενήλικες στους καναπέδες τους, με την πιτσιρικαρία να επιλέγει "Γκάρφιλντ" και να τον ανεβάζει στην κορυφή του εβδομαδιαίου top-10.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
14/05/2024

Piraeus Port Film Festival: Ο Πειραιάς γίνεται λιμάνι της 7ης Τέχνης

Κατά τη διάρκεια του PPFF, θα προβληθούν σημαντικές μεγάλου μήκους ταινίες του ελληνικού και ξένου κινηματογράφου, μικρού μήκους ταινίες Ελλήνων δημιουργών, όλες με άξονα τη θεματική του φεστιβάλ "θάλασσα, ναυτικοί, λιμάνια".

Updated | Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 16/5

Διάσημα ονόματα του ελληνικού διεθνούς θεάματος προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

Γιορτάστε τη Γιορτή της Μητέρας στο σινεμά

Διαλέξτε μία από τις προτάσεις μας, πάρτε τη μαμά σας και επισκεφτείτε τον κοντινότερο κινηματογράφο.

5 ταινίες για τη Γιορτή της Μητέρας

Μια λίστα από φιλμ που θα σας κάνουν να αγαπήσετε ακόμα περισσότερο τη μαμά σας, με αφορμή την Ημέρα της Μητέρας (12/5).

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (9-15/5)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

Στο teaser του "Megalopolis" ο Φράνσις Φορντ Κόπολα καταργεί τη λογική

Ο Άνταμ Ντράιβερ ρισκάρει τη ζωή του στο πρώτο απόσπασμα από την πολυαναμενόμενη νέα ταινία του θρυλικού σκηνοθέτη.