To 24ωρο Μιας Ξανθιάς

0,5

Μια ανέμπνευστη κομεντί την οποία προσπαθεί μάταια να σώσει η ταλαντούχα Ελίζαμπεθ Μπανκς.

To 24ωρο Μιας Ξανθιάς

Έπειτα από μια οργιώδη νύχτα, η φιλόδοξη τηλεοπτική παρουσιάστρια θα βρεθεί στο downtown του Λος Άντζελες χωρίς λεφτά, κινητό και αυτοκίνητο. Φορώντας ένα θεόστενο καναρινί μίνι, θα πρέπει να διασχίσει τις πιο κακόφημες γειτονιές για να φτάσει εγκαίρως στο πιο σημαντικό επαγγελματικό ραντεβού της ζωής της, σε μια ανέμπνευστη κομεντί την οποία προσπαθεί μάταια να σώσει η ταλαντούχα Ελίζαμπεθ Μπανκς.

To 24ωρο Μιας Ξανθιάς - εικόνα 1

Μετά τη φρενήρη νεοϋορκέζικη Οδύσσεια του «Μετά τα Μεσάνυχτα» που σκηνοθέτησε ο Μάρτιν Σκορσέζε το 1985, μια ακόμη αμερικανική κωμωδία προσπαθεί να ξορκίσει τη μητροπολιτική τοξικότητα με όπλο της το χιούμορ. Μόνο που εδώ το «όποιος νύχτα περπατεί…» μετατρέπεται σε «όποια», αφού πρωταγωνίστρια είναι η Μέγκαν Μάιλς, μια φιλόδοξη τηλεοπτική παρουσιάστρια που βρίσκεται ανυπεράσπιστη απέναντι σε επιθετικά αστικά αρπακτικά.
Έπειτα από ένα οργιώδες one night stand με έναν μπάρμαν-συγγραφέα, η καυτή δημοσιογράφος θα βρεθεί στο downtown του Λος Άντζελες χωρίς λεφτά, ταυτότητα, κινητό και αυτοκίνητο. Φορώντας ένα θεόστενο καναρινί μίνι, θα πρέπει να διασχίσει τις πιο κακόφημες γειτονιές για να φτάσει εγκαίρως στο πιο σημαντικό επαγγελματικό ραντεβού της ζωής της. Όσο οι σκρούμπολ εμπνεύσεις (;) του σκηνοθέτη-σεναριογράφου Στίβεν Μπριλ παίρνουν φτηνή φαρσική τροπή και τα κλισέ με δήθεν αντισεξιστικό περιεχόμενο κάνουν μεταμεσονύχτιο πάρτι στους δρόμους της Πόλης των Αγγέλων, μια ξεμαλλιασμένη Ελίζαμπεθ Μπανκς αγκομαχά, τραβώντας μόνη της κωμικό πετάλι. Ευτυχώς που το ερμηνευτικό μαρτύριο της ταλαντούχας σταρ κρατάει μόνο ένα 24ωρο…

Αμερική. 2014. Διάρκεια: 95΄. Διανομή: VILLAGE FILMS.

Περισσότερες πληροφορίες

Το 24ωρο Μιας Ξανθιάς

The Walk of Shame
0,5
  • Κωμωδία
  • 2014
  • Διάρκεια: 95 '
  • Στίβεν Μπριλ

Μετά από ένα οργιώδες one night stand με έναν μπάρμαν-συγγραφέα, η φιλόδοξη τηλεοπτική παρουσιάστρια Μέγκαν Μάιλς θα βρεθεί στο downtown του Λος Άντζελες χωρίς λεφτά, ταυτότητα, κινητό και αυτοκίνητο. Φορώντας ένα θεόστενο καναρινί μίνι, θα πρέπει να διασχίσει τις πιο κακόφημες γειτονιές για να φτάσει εγκαίρως στο πιο σημαντικό επαγγελματικό ραντεβού της ζωής της.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Οι ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε στις αίθουσες τον Μάιο

Ο καινούριος Λάνθιμος, η "Furiosa" Άνια Τέιλορ-Τζόι και η κινηματογραφική εμφάνιση - έκπληξη της Βίκυς Καγιά προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
04/05/2024

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (1/5-8/5)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

Έρχεται το 8ο Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου

Ανακαλύψτε τις πρώτες ταινίες που ανακοίνωσε η πληθωρική διοργάνωση.

Ο "Κασκαντέρ" και ο ακαταμάχητα κωμικός Ράιαν Γκόσλινγκ

Μετά την τρομερή επιτυχία της "Barbie", ο χολιγουντιανός σταρ επιστρέφει σε ένα ρόλο που μας θυμίζει τη μοναδική ικανότητά του να παραδίδει κωμικές ερμηνείες που συνδυάζουν τις κοφτερές ατάκες, τον αυτοσαρκασμό και την κανονικοποίηση της εύθραυστης αρρενωπότητας.

Ο Κασκαντέρ

Χιούμορ και δράση συνδυάζονται σε ένα κωμικό νεονουάρ με ξέφρενη παρωδιακή διάθεση. Άκρως κινηματογραφόφιλο και μεταμοντέρνα ευρηματικό, όσο και χαοτικά ανοικονόμητο.

Στον Ιστό του Τρόμου

Καλοκουρδισμένο, κλειστοφοβικό θρίλερ γεμάτο σασπένς, ένταση και ανατριχίλες, στο οποίο υπάρχει χώρος και μια ευθεία κοινωνικοπολιτική αλληγορία.

Γκάρφιλντ: Γάτος με Πέταλα

Το reboot των αστείων κατορθωμάτων του πιο cool σινε-γάτου ξεκινάει σαν ατακαριστή, μπριόζα κωμωδία καταστάσεων, για να εξελιχθεί σε μια ευρηματικότατη, αγωνιώδη και ξεκαρδιστική "Επικίνδυνη Αποστολή".