Justin Bieber’s Believe

1

Live concert και παρασκήνια από την τελευταία αμερικανική περιοδεία του ποπ σταρ Τζάστιν Μπίμπερ.

Justin Bieber’s Believe

Live concert και παρασκήνια από την τελευταία αμερικανική περιοδεία του ποπ σταρ Τζάστιν Μπίμπερ.

Justin Bieber’s Believe - εικόνα 1

Δυόμισι χρόνια μετά το «Never Say Never», ο 19χρονος πλέον­ σούπερ σταρ της ποπ Τζάστιν Μπίπερ ολοκλήρωσε τη δεύτερη παγκόσμια περιοδεία του και παραδίδει στους φαν του άλλο ένα δώρο. Την ντοκιμαντερίστικη καταγραφή της Believe tour, η οποία ξεκίνησε τον περσινό Σεπτέμβριο κι έφτασε στα 150 διαφορετικά σόου, διανθισμένη με backstage παρασκήνια και συνεντεύξεις συγγενών και συνεργατών του.
Ο νεαρός performer είναι και παραγωγός του φιλμ, οπότε μην περιμένετε τίποτα περισσότερο από ένα concert movie με μπόλικη ποπ αγιογραφία και ακόμη μία αφήγηση του ίδιουζ πασίγνωστου success story. Από την άλλη, καθώς ο πρώην έφηβος πια Μπίμπερ έχει απασχολήσει τον τελευταίο καιρό τα πρωτοσέλιδα με την «άστατη» συμπεριφορά του, η ταινία προσπαθεί να συμπεριλάβει στα θέματά της και αυτό της ενηλικίωσης εν μέσω μιας καταιγιστικής, αδηφάγου δημοσιότητας­. Ας μην ανησυχούν όμως οι ανήλικες θαυμάστριές του στις οποίες αποκλειστικά απευθύνεται το «Believe»: ο Τζάστιν θα καταφέρει να βρει τον αληθινό ενήλικο εαυτό του μόνο και μόνο για να μην τις απογοητεύσει.

ΗΠΑ. 2013. Διάρκεια: 92΄. Διανομή: ODEON.

Περισσότερες πληροφορίες

Justin Bieber's Believe

1
  • Μουσικό Ντοκιμαντέρ
  • 2013
  • Τζον Τσου

Ο 19χρονος σούπερ σταρ της ποπ Τζάστιν Μπίπερ, η παγκόσμια τουρνέ του Believe και η προσπάθειά του να ενηλικιωθεί στο κέντρο της δημοσιότητας.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Η Άκρη του Νήματος

Τυποποιημένο crime thriller που δεν πρωτοτυπεί πουθενά.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
16/05/2024

Η Πόλη της Ασφάλτου

Ένα σενάριο "Πολ Σρέιντερ από τα Lidl" συρρικνώνει αυτή την υπαρξιακή περιπέτεια/ιστορία ενηλικίωσης σε μια απλοϊκή αμερικανιά με κοινωνικές αιχμές.

Boy Kills World

Ο "John Wick" δείχνει το δρόμο σε μια μελλοντολογική περιπέτεια της σειράς, γεμάτη καταιγιστική, χορογραφημένη βία και σαχλό (αυτο)σαρκαστικό χιούμορ.

Searching for Rodakis

Απλή όσο και επιμορφωτική εξιστόρηση μιας συγκινητικής διαδρομής στο πρόσφατο ελληνοτουρκικό παρελθόν.

Στην Παγίδα του Νόμου

Ένα απολαυστικό ποτ-πουρί σινεφιλικών αναφορών, από τις ταινίες απόδρασης μέχρι το γουέστερν, πλαισιώνει αισθητικά μια ιδιοσυγκρασιακή κωμωδία αντισυμβατικών χαρακτήρων.

Λώξη

Ένα πολύτιμο, γήινο και αβίαστα ανθρώπινο κινηματογραφικό πορτρέτο, το οποίο διατυπώνει ηχηρά την αναγκαιότητα για καθολική συμπερίληψη και ισότητα.

77ο Φεστιβάλ Καννών: Μια λαμπερή, θηλυκή και πολύ γαλλική έναρξη

Η Μέριλ Στριπ ήταν αυτή που κέρδισε τις εντυπώσεις στην τελετή έναρξης μιας διοργάνωσης η οποία κυνηγάει όλο και περισσότερο το glamour, το οποίο προσπαθεί απεγνωσμένα να συνδυάσει με σινεφιλία αλά γαλλικά.