Βόλτα στο Διάστημα

Έχουν τα παιδιά σας πλανητικούς προβληματισμούς; Δώστε τους την ευκαιρία να προσεγγίσουν το Σύμπαν και τις δυσνόητους νόμους που το διέπουν παίζοντας σε δύο εκπαιδευτικές εκθέσεις που μας έρχονται από το CERN και το Αμερικανικό Μουσείο Φυσικής Ιστορίας της Νέας Υόρκης.

Βόλτα στο Διάστημα

Επιταχύνοντας την επιστήμη: Αν σας ρωτάει πώς γεννήθηκε ο πλανήτης μας, ταξιδέψτε μαζί στην αρχή του σύμπαντος και στην καρδιά της ύλης μέσα από τα διαδραστικά εκθέματα της έκθεσης του CERN στο Ίδρυμα Ευγενίδου. Για παιδιά ηλικίας από 9 ετών και άνω. Η κατάκτηση του Διαστήματος: Πώς θα ήταν το σπίτι μας στη Σελήνη; Έχουν ασανσέρ στο Διάστημα; Η έκθεση και το σχετικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα στον Ελληνικό Κόσμο του ΙΜΕ μας υπόσχεται ταξίδια στον Άρη κι επικές περιπέτειες κόντρα σε αστεροειδείς!

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

London Wine Fair 2024: To ελληνικό κρασί σε μία από τις μεγαλύτερες οινικές εκθέσεις

Ετικέτες της χώρας μας θα δώσουν το παρών σε ένα από τα σημαντικότερα οινικά event του πλανήτη.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
08/05/2024

Το πρώτο σημαντικό βήμα για τον σχεδιασμό αξιοποίησης της ΟΧΕ από τον Δήμο Αθηναίων

Ο Δήμος Αθηναίων θα αξιοποιήσει το ποσό των 101 εκατ. ευρώ προκειμένου να υλοποιηθούν περισσότερα από 40 σημαντικά έργα και δράσεις τα οποία θα αλλάξουν την εικόνα της πόλης.

Οι καλύτερες συνταγές για το πασχαλινό τραπέζι

Η Λαμπρή δεν είναι συνώνυμη του οβελία. Μένει ν' ανακαλύψουμε και άλλα υπέροχα πασχαλιάτικα φαγητά. Αν, λοιπόν, έχετε προγραμματίσει να σουβλίσετε αρνί, καλό κουράγιο και καλοφάγωτο, αλλά...

Τα παραδοσιακά γλυκά του Πάσχα, πέρα από τα καθιερωμένα!

Τα νηστίσιμα σκαλτσούνια θέλουν την ώρα τους αλλά είναι υπέροχα, τα πασχαλινά κουλούρια είναι εύκολα και μυρωδάτα, τα τσουρέκια με το κόκκινο αβγό απαραίτητα και γιατί να μη δοκιμάσουμε καλιτσουνάκια με ανθότυρο, τάρτα μελιτίνι ή τα "πουντζά" της Αστυπάλαιας...

Μυστικά για τα πιο καλοβαμμένα αβγά

Είτε σε παραδοσιακό κόκκινο, είτε με εκρηκτικά ανοιξιάτικα χρώματα, υπάρχουν μυστικά που θα κάνουν τα πασχαλινά αβγά μας να λάμψουν και να εντυπωσιάσουν.

Κατάνυξη στις ομορφότερες αθηναϊκές εκκλησίες για Επιτάφιο και Ανάσταση

Το Πάσχα στην πρωτεύουσα μπορεί να μη συγκρίνεται με τους εορτασμούς της επαρχίας, αλλά κρύβει τις δικές του μοναδικές στιγμές, που μας επιτρέπουν να ανακαλύψουμε μια άλλη πλευρά της πόλης μας.

10 ελληνικά κρασιά για το Πάσχα και τα πιάτα με τα οποία θα τα ταιριάξετε

Πώς επιλέγουμε το κατάλληλο κρασί για τις μέρες του Πάσχα; Ένας χρήσιμος οδηγός που θα σας λύσει τα χέρια.