Στο Replayce Love Summer Camp τα παιδιά μαθαίνουν τον εσωτερικό τους κόσμο

Τα παιδιά θα λάβουν βιωματικά πληροφορίες και γνώσεις από κατηγορίες όπως: Μαθηματικά, Περιβάλλον, Αστρονομία, Μυθολογία, Οι 5 Ήπειροι, Αγκαλιάζω την πόλη μου, Ανακύκλωση.

Replayce Love Summer Camp

Το Replayce Love Summer Camp υπόσχεται ένα ενδυναμωτικό καλοκαίρι για τα παιδιά. Ο στόχος του Summer Camp Replayce Love είναι τα παιδιά να μάθουν εσωτερικά τον εαυτό τους μέσα απο το σώμα τους. Κάνοντας χρήση τεχνικών 12 Ολυμπιακών Αθλημάτων, 8 Arts & Crafts και πειραμάτων, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να μαθαίνουν καθημερινά τον κόσμο που τα περιβάλλει και να τον συνδέουν με τον εσωτερικό τους κόσμο με τον πιο δημιουργικό τρόπο. Κι όλα αυτά στον χώρο της εκπαίδευσης Replayce στο ΟΑΚΑ από τη Δευτέρα 19 Ιουνίου έως Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου.

Οι ομάδες χωρίζονται ηλικιακά, ενώ για την καλύτερη ροή του προγράμματος, ο αριθμός των παιδιών είναι συγκεκριμένος ανά εκπαιδευτή. Η συμμετοχή στο καλοκαιρινό Camp είναι αποκλειστικά εβδομαδιαία και μέσα στην κάθε εβδομάδα, θα υπάρχουν μέρες όπου τα παιδιά θα λάβουν βιωματικά πληροφορίες και γνώσεις από κατηγορίες όπως: Μαθηματικά, Περιβάλλον, Αστρονομία, Μυθολογία, Οι 5 Ήπειροι, Αγκαλιάζω την πόλη μου, Ανακύκλωση κ.α. 

Οι συμμετοχές είναι με βάση προτεραιότητας.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Καλοκαίρι στον "Ελληνικό Κόσμο" με εκπαιδευτικά προγράμματα και δημιουργικά εργαστήρια

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε εκπαιδευτικές δραστηριότητες και παιχνίδια που συνθέτουν ένα πολυθεματικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα ανάλογα με την ηλικία τους.

Επαγγελματικός προσανατολισμός: Πώς μπορούν τα παιδιά να επιλέξουν το επάγγελμα που θα ακολουθήσουν;

Η εργασιακή σύμβουλος Ειρήνη Ανδριώτη έδωσε τις χρήσιμες συμβουλές της στην εκπομπή "Πρωίαν σε είδον" για τον επαγγελματικό προσανατολισμό και την σημασία του για παιδιά, αλλά και ενήλικες.