Το Blend Αthens και η Στέγη παρουσιάζουν τον Richie Hawtin και τη Sama' Abdulhadi

Από τους dark techno και minimal ήχους του Richie Hawtin μέχρι τις tribal και oriental επιρροές της Sama' Abdulhadi, το Terra Vibe Park θα μεταμορφωθεί σε ένα ηλεκτρισμένο dancefloor και ταυτόχρονα σε ένα "escape landscape".

Richie Hawtin & Sama' Abdulhadi

Το κοινωνικό πείραμα του Łukasz Twarkowski ολοκληρώνεται με ένα εκρηκτικό dj set στο Terra Vibe Park. Μετά το τέλος της παράστασης "Respublika", στις 2 μετά τα μεσάνυχτα δύο κορυφαία ονόματα της σύγχρονης ηλεκτρονικής μουσικής ανεβαίνουν στα decks: o Βρετανοκαναδός σούπερ σταρ της techno, Richie Hawtin, και η Παλαιστίνια dj Sama' Abdulhadi." Χορέψτε μαζί μας ενάντια στους απελπιστικούς καιρούς που ζούμε". Με αυτή τη φράση ο Πολωνός σκηνοθέτης, Łukasz Twarkowski, μας καλεί να γίνουμε μέρος του "Respublika", του υβριδικού έργου που παρουσιάζει από τις 13 έως τις 15 Ιουνίου, στο Terra Vibe Park στη Μαλακάσα.

Γνωστός και ως Plastikman, ο Richie Hawtin είναι μια ιδιαίτερα επιδραστική φυσιογνωμία στον κόσμο της ηλεκτρονικής μουσικής. Με πολυετή και συνεπή πορεία στη μουσική σκηνή, έχει καταφέρει να κερδίσει τον σεβασμό και την αναγνώριση του κοινού και της καλλιτεχνικής κοινότητας. Συνδυάζοντας αβίαστα techno και minimal ήχους, ο Χότιν δημιουργεί μοναδικά ηχοτοπία που μας μεταφέρουν στη σκοτεινή και ενίοτε μυστηριακή πλευρά της ηλεκτρονικής μουσικής. 

Μαζί του, η Παλαιστίνια dj-φαινόμενο Sama’ Abdulhadί, η οποία έγινε γνωστή και αγαπήθηκε από το διεθνές κοινό της techno μετά την εμφάνισή της στη διαδικτυακή πλατφόρμα "Boiler Room" τo 2018. Mε πλούσιο ήχο και ευρύ φάσμα διαθέσεων ή, όπως λέει η ίδια, "βερολινέζικη techno, που όμως την αντιλαμβάνομαι με λιβανέζικο τρόπο", η Αμπντουλχαντί έχει ως στόχο να βάλει την Παλαιστίνη στον μουσικό χάρτη και, μέσω αυτού, να συνεισφέρει στην έκκληση για διεθνή αλληλεγγύη, καθώς και σε μια νέα, σφαιρική κατανόηση της Μέσης Ανατολής.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Simon Le Bon: "Είχα μεγάλο πρόβλημα άγχους αλλά ήθελα πολύ να είμαι ο frontman των Duran Duran"

Ο Simon Le Bon μιλάει στο "α" λίγο πριν την άφιξη των σπουδαίων Βρετανών στο Release Athens 2024 (18/7, Πλατεία Νερού).

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥς
15/06/2024

Δήμητρα Γαλάνη και Παυλίνα Βουλγαράκη μπλέκουν τραγούδια και ιστορίες στο Φεστιβάλ Παπάγου

Η Δήμητρα Γαλάνη συνεργάζεται ξανά με νέους ανθρώπους, μουσικούς και καλλιτέχνες - δημιουργούς που ξεχωρίζει και παρουσιάζει το best of μιας 55χρονης καριέρας.

Καλύτερες επιδόσεις της ΚΟΑ σε Ρίχαρντ Στράους απ’ ό,τι σε Μάλερ σε συναυλίες υπό Έσενμπαχ και Καρυτινό

Ανάμεικτες εντυπώσεις άφησαν δύο τακτικές συναυλίες που έδωσε η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών με βασικά έργα του ρομαντικού ρεπερτορίου (Μάλερ και Ρίχαρντ Στράους) στην "Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης" του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών την άνοιξη.

"Changeover": Mια συναυλία με ήχους της ανατολικής Μεσογείου από το SNFCC Youth Council

Στη μουσική αυτή γιορτή συμμετέχουν οι Alejjos, οdy icons και Kobrah Habibi.

Anser: Ταρακούνησε την Τεχνόπολη με σύνθημά του "Ό,τι Αγαπάς Δεν Έχει Τέλος"

Με ποιοτικές συμμετοχές από τον Βέβηλο, τον Buzz, αλλά και από τους Μωζάικ του "Μουσικού Κουτιού", και με σταθερό συμπαραστάτη τον Eversor στα decks, ο ράπερ από τη Σπάρτη έδωσε "την καλύτερή του συναυλία", μπροστά σε ενθουσιώδες πλήθος ανάμεικτων ηλικιών, που δεν δίστασε να του τραγουδήσει ρυθμικά να βγάλει, επιτέλους, έναν καινούριο δίσκο.

Τι θα δούμε στο 2ο Margiora Backyard Festival στην Κύθνο

Σπύρος Γραμμένος, Φοίβος Δεληβοριάς, Pan Pan, είναι μερικοί από τους καλλιτέχνες που θα καταλάβουν το bar της Μαργιώρας φέτος το καλοκαίρι.

Τρεις σούπερ σταρ της κλασικής μουσικής στο Ηρώδειο

Οι τρεις κορυφαίοι σολίστες, Ιμάνιουελ Αξ, Λεωνίδας Καβάκος και Γιο-Γιο Μα θα βρεθούν μαζί στη σκηνή, στο πλαίσιο του φετινού Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου.