Fine drinking α λα γαλλικά στο 'Avra'

Το The Great Sunday Club στο φημισμένο μπαρ του 'Four Seasons Astir Palace Hotel Athens' επανέρχεται, με μερικούς από τους καλύτερους mixologists της Γαλλίας.

Avra Bar at Four Seasons Astir Palace Hotel Athens

Η κρεμ ντε λα κρεμ του γαλλικού bartending θα παρευρεθεί στην επιστροφή του The Great Sunday Club, στην αθηναϊκή Ριβιέρα και στο 'Avra Bar' του 'Four Seasons Astir Palace Hotel Athens'. Οι επισκέπτες του εντυπωσιακού όσο και δημιουργικού μπαρ θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν μερικούς από τους καλύτερους mixologists και bar visionaries του κόσμου σε ένα μέρος, δοκιμάζοντας τις ξεχωριστές τους δημιουργίες. 

Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, από τις 18:30 έως τις 22:00, οι cocktail aficionados θα βιώσουν ένα σημαντικό κομμάτι -που παράλληλα είναι και η έναρξη- της εθνικής εβδομάδας γαστρονομίας "Merci Chef!".

Merci Chef! @Avra

Το εν λόγω event πραγματοποιείται έως την 1η Μαρτίου και φιλοξενείται από τη Γαλλική Πρεσβεία στην Ελλάδα, γιορτάζοντας τη φιλία μεταξύ των δύο ευρωπαϊκών εθνών μέσα από επιδείξεις, masterclasses, γευσιγνωσίες και πολλά άλλα happenings, παρουσιάζοντας επίσης τις δεξιότητες των τεχνιτών του "Meilleur Ouvrier de France" (M.O.F./ Meilleur Ouvrier de France/ "Καλύτερος Τεχνίτης της Γαλλίας").

Fine drinking α λα γαλλικά στο 'Avra' 4

Το Avra, στο πλαίσιο του The Great Sunday Club, υποδέχεται τον πρώτο νικητή αυτού του διακεκριμένου βραβείου, τον Maxime Hoerth από το 'Bar Pompette' στο Τορόντο. "Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που συγκεντρώνουμε στην Αθήνα μερικούς από τους καλύτερους mixologists της Γαλλίας" σχολιάζει η Avra Bar Manager, Manon Kapfer. 

Ο Maxime Hoerth και ο Hugo Togni από το 'Bar Pompette' του Τορόντο

Με καταγωγή από το Στρασβούργο, ο συνιδιοκτήτης και ιδρυτής του 'Bar Pompette', ο Maxime Hoerth βραβεύτηκε με το διάσημο M.O.F. το 2011 και δεν του αρέσει τίποτα περισσότερο από το να μοιράζεται το ταλέντο του για εφευρετικά κοκτέιλ. Με φόντο τα διάσημα εστιατόρια της Γαλλίας, ο συνιδιοκτήτης Hugo Togni είναι παθιασμένος με τα μινιμαλιστικά ποτά που εντυπωσιάζουν. Από το 2020 που άνοιξε, το 'Bar Pompette' του Τορόντο έχει λάβει την 11η θέση στα 100 Καλύτερα Μπαρ στον Καναδά, την 15η θέση στα 50 Καλύτερα στην Αμερική και το Disaronno Highest New Entry Award 2023

Fine drinking α λα γαλλικά στο 'Avra' 1

Fine drinking α λα γαλλικά στο 'Avra' 2

Fine drinking α λα γαλλικά στο 'Avra' 3

Nico de Soto: Βραβευμένος ιδιοκτήτης και σύμβουλος μπαρ

Γεννημένος και μεγαλωμένος στο Παρίσι, η λαμπερή καριέρα του διάσημου mixologist Nico de Soto έχει αποσπάσει επαίνους στα πιο αναγνωρισμένα κοκτέιλ μπαρ του κόσμου. Από το Παρίσι μέχρι τη Μελβούρνη, τη Νέα Υόρκη μέχρι το Λονδίνο, τα μπαρ που ο Nico βελτίωσε τις δεξιότητές του, εμφανίζονταν τακτικά στις λίστες των Καλύτερων στον Κόσμο. Αφού συνίδρυσε το after-dark speakeasy 'Danico' στο Παρίσι το 2016, ο Nico συνέχισε να ανοίγει επιδραστικά κοκτέιλ μπαρ στο Μαϊάμι και το Λονδίνο. Το μοντέρνο στυλ του είναι εμπνευσμένο από παγκόσμιες γεύσεις και τεχνικές που ανακάλυψε στα ταξίδια του, ενώ οι δημιουργίες του στο 'Avra' αποτελούν φόρο τιμής στην πατρίδα του. 

Ο Corentin Gaudin από το 'Danico' του Παρισιού

Το κομψό κοκτέιλ μπαρ του Nico de Soto, το 'Danico' (νο.51 στη λίστα 51-100 των The World's 50 Best Bars 2023) φέρνει speakeasy vibes από το Μπρούκλιν στο πρώην κατάστημα Jean Paul Gaultier του Παρισιού. Ο ταλαντούχος Bar Manager Corentin Gaudin, βασίζεται στις εντυπωσιακές δεξιότητες που έχει αποκτήσει από τη λαμπρή καριέρα του, και θα παρουσιάσει στο The Great Sunday Club εμβληματικές γαλλικές γεύσεις στα ποτά του. 

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Το Mataroa Happy είναι εδώ και φέρνει μαζί του το πιο χαρούμενο Spritz του καλοκαιριού

Tο Mataroa συστήνει το πρώτο απόσταγμα χαμηλής περιεκτικότητας σε αλκοόλ παγκοσμίως με έλαιο κάνναβης και εκχύλισμα νταμιάνας και δίνει ένα spritzάτο update.

ΓΡΑΦΕΙ: SPONSORED CONTENT
30/05/2024

Η bluegr Hotels & Resorts και το "Baba Au Rum" φέρνουν τα πιο εκλεκτά cocktails στις ακτές της Κρήτης

Αυτή η συνεργασία ενσαρκώνει την αρμονία της φύσης και της υψηλής γαστρονομίας, προσφέροντας μια ξεχωριστή εμπειρία για κάθε επισκέπτη.

Ο Αλέξανδρος Χριστόπουλος επιστρέφει στο "Island"

Παρουσιάζει το esthete concept event του, στο club/restaurant της αθηναϊκής Ριβιέρας.

Ο Arodes μαζί με τον Dyzen έρχονται στο "Bolivar"

Οι ταλαντούχοι καλλιτέχνες προσγειώνονται στο αθηναϊκό beach club για ένα μαγικό σουαρέ.

Δύο από τα Καλύτερα Μπαρ του Κόσμου αναλαμβάνουν το "Avra" στο Great Sunday Club

Το "Alquímico" από την Καρταχένα και το "The Bar Ιn Front Οf Τhe Bar" από την Αθήνα θα αναδείξουν καινοτόμα ποτά φτιαγμένα με προϊόντα από τον κήπο του "Avra".

Η θρυλική εμπειρία cabaret dining της Ίμπιζας έρχεται στο "Lío Mykonos"

Ένας συνδυασμός εκλεκτών γεύσεων με έμφαση στη Μεσόγειο και ερμηνείες από καλλιτέχνες με διεθνή καριέρα – τραγουδιστές, χορευτές και ακροβάτες.

'Di Lien': To νέο μπαρ στη Στουρνάρη

Ακόμη μία ενδιαφέρουσα ολοήμερη πρόταση, στα χαμηλά των Εξαρχείων.