Oliver Hunteman και Νick Warren έρχονται αυτό το ΣΚ στο "Bolivar"

Ο Μάης ξεκινά γεμάτος χορό στην παραλιακή.

BOLIVAR

Ο Μάης ξεκινά δυναμικά και με πολύ χορό στην παραλιακή, με δύο εκλεκτούς προσκεκλημένους να καταλαμβάνουν τα decks του "Bolivar", το πρώτο σαββατοκύριακο του Μαΐου. Ο λόγος για τον Oliver Huntemann και τον Nick Warren.

Την Παρασκευή 3 Μαΐου, "Bolivar" και Seds παρουσιάζουν τον Oliver Huntemann, έναν από τους πιο χαρισματικούς παραγωγούς στο είδος του το minimal techno. Ο Oliver, ιδιοκτήτης του διακεκριμένου label Senso, είναι γνωστός για τα remix των Chemical Brothers, Depeche Mode, Underworld καθώς και πολλούς άλλους. H συμμετοχή του στο πασίγνωστο label τoυ Sven Vath, COCOON, όπως επίσης και η μακροχρόνια συνεργασία του με τον Stephan Bodzin τον εδραίωσαν αφού μαζί έθεσαν τις βάσεις και τα χρώματα στο νέο melodic techno prog ήχο. Μαζί του Steve Sai και Steph. Προπώληση εισιτηρίων μέσω more.com.

Oliver Hunteman
Oliver Hunteman
Nick Warren
Nick Warren

Το Σάββατο 4 Μαΐου, "Bolivar" και Blend παρουσιάζουν τον Βρετανό Nick Warren, το ξεχωριστό ταλέντο που αποδεικνύει συνεχώς γιατί παραμένει ένας από τους κορυφαίους στον χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής παγκοσμίως. Έρχεται για μια εμφάνιση που θα οδηγήσει τους επισκέπτες σε ένα πρωτόγνωρο ταξίδι "χαράζοντας" νέα μονοπάτια μοναδικών progressive & deep house και techno μελωδιών. Μαζί του ο Steph. Προπώληση εισιτηρίων μέσω more.com.

Διαβάστε Επίσης


 

Περισσότερες πληροφορίες

Bolivar

Ακτή του Ήλιου, Άλιμος
  • Clubs

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Η Etiquette έχει τη δική της κοσμοθεωρία για τα μπαρ

Γεωργία Γεωργακοπούλου, Λευτέρης Πετρογεωργάκης και Νίκος Σουρμπάτης ενώνουν τις δυνάμεις τους με σκοπό να προσφέρουν υψηλές υπηρεσίες φιλοξενίας μέσω της μπάρας, φιλοδοξώντας παράλληλα να αναβαθμίσουν το παιχνίδι των hotel bars στη χώρα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
10/05/2024

'Habiba Wine' x 'Mona': Ένα pop up wine bar για το καλοκαίρι

Νέο οινικό σποτ με θέα Ακρόπολη, για λίγες μόλις εβδομάδες.

Τα πιο δημοφιλή ποτά του πλανήτη αυτή τη στιγμή

Όλα όσα έδειξε η έγκριτη λίστα του Drinks International για το 2024.

Το Monkey Shoulder αναζητά τους καλύτερους bartenders

Το Ultimate Bartender Championship έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Για bar hopping στη Λευκωσία

Η πρωτεύουσα της Κύπρου διαθέτει μια μπαρ σκηνή, με εντελώς δικά της χαρακτηριστικά και μπόλικες πινέζες που σερβίρουν κάτι παραπάνω από καλοφτιαγμένα ποτά.