Λάμπρος Κωνσταντάρας - Ρένα Βλαχοπούλου

€ 7,00, παιδ.-φοιτ., άνεργοι, ΑμεΑ & κάθε Δευτ., Τρ. € 5,00. Τετ., Πέμ. 2 άτομα με ένα εισιτήριο. Κάθε Παρ.-Κυρ. μεταγλ. ταινίες € 5,00. Μέλη του Αθηνόραμα club € 5,00.

Ταινίες / Προβολές

Βασιλιάδες του Κόσμου

3
  • Δραματική

Πέντε παιδιά που μεγαλώνουν μόνα τους στους δρόμους του Μεντεγίν ξεκινούν ένα ταξίδι στην επικίνδυνη κολομβιανή ενδοχώρα για να βρουν το χωράφι που κληρονόμησε ένα απ’ αυτά.

Προβολές

Αίθουσα 2 Πέμ.-Τετ.: 21.00

Γκάρφιλντ: Γάτος με Πέταλα

3,5
  • Animation

Μετά την απροσδόκητη επανένωση του Γκάρφιλντ με το χαμένο πατέρα του, τον αλητόγατο Βικ, αυτός και ο φίλος του Όντι αναγκάζονται να συνεργαστούν μαζί του σε μια επικίνδυνη ληστεία.

Προβολές

Αίθουσα 2 Σάβ., Κυρ.: 18.30 μεταγλ.

Αναλυτικό πρόγραμμα ανά ημέρα

Επιστροφή στην Εποχή των Δεινοσαύρων

1,5
  • Φαντασίας

Άγνωστοι μεταξύ τους, ο Τζέισον και η Βίβιαν είναι δυο παιδιά που επιβιβάζονται σε ένα μυστηριώδες διαστημόπλοιο το οποίο τους εκτοξεύει εκατομμύρια χρόνια πίσω.

Προβολές

Αίθουσα 1 Σάβ., Κυρ.: 18.00 μεταγλ.

Αναλυτικό πρόγραμμα ανά ημέρα

Κλείδωσες; Οι Άγνωστοι

  • Τρόμου

Ένα άτυχο νεαρό ζευγάρι αναγκάζεται να διανυκτερεύσει σε μια απομακρυσμένη καμπίνα, όταν το αυτοκίνητό τους χαλάει απροσδόκητα. Η νύχτα, ωστόσο, αρχίζει να παίρνει απειλητικές διαστάσεις τη στιγμή που τρεις άγνωστοι μασκοφόροι με άγνωστα κίνητρα τους περικυκλώνουν.

Προβολές

Αίθουσα 1 Πέμ.-Τετ.: 22.00

Η Πόλη της Ασφάλτου

1
  • Δραματική

Η πυρετώδης καθημερινότητα του νεοσύλλεκτου νοσοκόμου Όλι Κρος, ο οποίος ζει νύχτες γεμάτες αδρεναλίνη σε ένα ασθενοφόρο στο Μπρούκλιν, ενώ τις μέρες μελετάει για να μπει στην ιατρική σε μια τρώγλη στην Τσαϊνατάουν.

Προβολές

Αίθουσα 1 Πέμ.-Τετ.: 19.45