Γάτες στο Μουσείο

1,5

Φιλότεχνο animation με έντονα ψηφιακό σκίτσο και λιγοστές χαριτωμενιές, χαμένες μέσα σε μια ελάχιστα αστεία ή αγωνιώδη πλοκή.

Gates sto mousio

Ο Ρώσος συνσκηνοθέτης του "Μεγάλου Ταξιδιού του Μικρού Γκρίζλι", Βασίλι Ροβένσκι, επιστρέφει με ένα ακόμα animation όπου δύο ομιλούντα αλλά αταίριαστα μεταξύ τους ζώα δυναμώνουν τη φιλία τους μέσα από μια θεαματική περιπέτεια. Πριν ήταν ένας αρκούδος κι ένας λαγός, εδώ είναι ο γάτος Βίνσεντ και ο ποντικός φίλος του Μορίς, οι οποίοι, έπειτα από ένα μακρύ ταξίδι στον ωκεανό, βρίσκουν καταφύγιο στο μουσείο Ερμιτάζ. Ο πρώτος γίνεται μέλος της εκλεκτής γατο-ομάδας η οποία προστατεύει τα έργα τέχνης, αλλά ο δεύτερος είναι αποφασισμένος να δοκιμάσει πόσο… νόστιμη είναι η κλασική ζωγραφική. Τίποτα περισσότερο δηλαδή από ένα φιλότεχνο animation με έντονα ψηφιακό σκίτσο και λιγοστές χαριτωμενιές, χαμένες μέσα σε μια ελάχιστα αστεία ή αγωνιώδη πλοκή.

Η ταινία προβάλλεται μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

Ρωσία. 2023. Διάρκεια: 83΄. Διανομή: ROSEBUD.21

Περισσότερες πληροφορίες

Γάτες στο Μουσείο

Koty Ermitazha / Cats in the Museum
1,5
  • Animation
  • 2023
  • Διάρκεια: 83 '
  • Βασίλι Ροβένσκι

Ο γάτος Βίνσεντ και ο ποντικός φίλος του Μορίς βρίσκουν καταφύγιο στο μουσείο Ερμιτάζ. Ο πρώτος γίνεται μέλος της εκλεκτής γατο-ομάδας που προστατεύει τα έργα τέχνης, αλλά ο δεύτερος είναι αποφασισμένος να δοκιμάσει πόσο… νόστιμη είναι η κλασική ζωγραφική.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Ο Ντάνιελ Κρεγκ επιστρέφει για το "Στα Μαχαίρια 3"

Το ρόλο του ιδιόρρυθμου ντετέκτιβ Μπενουά Μπλανκ πρόκειται να επαναλάβει ο χολιγουντιανός σταρ στο σίκουελ που σκηνοθετεί ο Ράιαν Τζόνσον.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
27/05/2024

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 30/5

Η νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου, η "Furiosa" Άνια Τέιλορ-Τζόι και πολλά ακόμα, προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

77ο Φεστιβάλ Καννών: Χρυσός Φοίνικας στο "Anora" του Σον Μπέικερ

Δείτε αναλυτικά όλους τους νικητές της μεγάλης γιορτής του σινεμά.

Βραβείο στις Κάννες για τις "Ιστορίες Καλοσύνης" του Γιώργου Λάνθιμου

Με γεμάτα χέρια φεύγει από την Κρουαζέτ η νέα ταινία του Έλληνα σκηνοθέτη.

77ο Φεστιβάλ Καννών: Φαβορί και αουτσάιντερς

Ο έντονα αντικαθεστωτικός "Σπόρος της Ιερής Συκιάς" του Ιρανού Μοχάμαντ Ρασούλοφ έφερε την πολιτική σε πρώτο πλάνο και έγινε ένας από τους ισχυρότερους διεκδικητές του Χρυσού Φοίνικα.

Οι ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε στις αίθουσες τον Ιούνιο

Τρεις ελληνικές ταινίες, κλασικές επανεκδόσεις και πολυσυζητημένα arthouse φιλμ προσεχώς στις μαρκίζες των θερινών και μη κινηματογράφων.

77ο Φεστιβάλ Καννών: Τα παράλληλα βραβεία

Ο Χρυσός Φοίνικας απονέμεται σε λίγες ώρες, έχουν όμως προηγηθεί οι διακρίσεις των τμημάτων "Ένα Κάποιο Βλέμμα", "Δεκαπενθήμερο Σκηνοθετών" και "Εβδομάδα Κριτικής" .