World Travel Awards: Το "Olympian Village" κορυφαίο Family Resort στην Ελλάδα

Το του Ομίλου Aldemar Resorts κέρδισε τον τίτλο Greece's Leading Family Resort 2024 κατακτώντας την κορυφή των οικογενειακών διακοπών.

Greece's Leading Family Resort 2024

Mια πολύ σημαντική διάκριση κατέκτησε το ξενοδοχείο "Olympian Village" του Ομίλου Aldemar Resorts στον κορυφαίο και μακροβιότερο διεθνή θεσμό βραβείων στον Τουρισμό, στα World Travel Awards. Το "Olympian Village" κέρδισε τον τίτλο Greece's Leading Family Resort 2024 κατακτώντας την κορυφή των οικογενειακών διακοπών. 

Η τελετή των 31ων World Travel Awards, πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο "Ritz-Carlton" του Βερολίνου, στις 6 Μαρτίου, στο περιθώριο της Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού ITB Berlin 2024 και σε αυτή παρευρέθηκαν για να παραλάβουν το βραβείο του "Olympian Village" ο Διευθυντής του ξενοδοχείου, κος Παντελής Γάσπαρης, και η Αναπληρώτρια Διευθύντρια, κα Χριστιάνα Βασιλειάδου.

Greece's Leading Family Resort 2024

Η διάκριση αυτή έρχεται να επισφραγίσει και να αναδείξει διεθνώς το "Olympian Village" ως έναν προορισμό ιδανικό για οικογένειες, χάρη στις εγκαταστάσεις του και τις υπηρεσίες του που σχεδιάζονται για τους γονείς και τα παιδιά.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Aldemar Resorts, κος Αλέξανδρος Αγγελόπουλος δήλωσε για τη βράβευση: "Τα βραβεία είναι μια αφορμή να πούμε ένα ακόμη ευχαριστώ στους πραγματικούς πρωταγωνιστές μιας εγκάρδιας φιλοξενίας. Το προσωπικό και η διεύθυνση του Aldemar Olympian Village συνεχίζει τη συλλογή βραβείων, αλλά και το βιώσιμο και ανθρώπινο μονοπάτι της φιλοξενίας που χάραξε η Aldemar". 

Greece's Leading Family Resort 2024

Τα World Travel Awards 2024 ήταν μια μεγάλη γιορτή για το "Olympian Village", αλλά ακόμα μεγαλύτερη για την Ελλάδα, που έφυγε με πολλαπλές βραβεύσεις, γεγονός που είναι σημαντικό για την εξέλιξη και τον εκσυγχρονισμό του τουριστικού κλάδου που πρωταγωνιστεί στην ελληνική οικονομία. 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Οι κρυμμένοι θησαυροί του Ικονίου

Ένα οδοιπορικό στο καταπράσινο Ικόνιο, μία από τις μεγαλύτερες πόλεις της Τουρκίας, πατρίδα του μουσουλμάνου ποιητή Ρουμί και τόπο με μεγάλο ιστορικό και πολιτιστικό ενδιαφέρον.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΙΡΗΝΗ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗ
28/05/2024

Vamvakou Experience Festival 2024: Τον Ιούλιο, ραντεβού στη Βαμβακού!

Το φεστιβάλ θα διεξαχθεί στις αρχές του Ιουλίου παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα για όλες τις ηλικίες.

Aegean: 25 χρόνια ανάπτυξης, δημιουργίας και ποιοτικής εξυπηρέτησης

Η εταιρεία συνεχίζει το ταξίδι της με στόχο τη διαρκή αναβάθμιση της ταξιδιωτικής εμπειρίας.

Πού ταξιδεύουν οι μουσικόφιλοι αυτό το καλοκαίρι;

Συγκεντρώσαμε σε έναν –όσο το δυνατόν πληρέστερο– οδηγό τα μουσικά φεστιβάλ της περιφέρειας που συνδυάζουν πολιτιστικό ενδιαφέρον και φυσικό, ορεινό ή νησιωτικό, τοπίο και δίνουν την τέλεια αφορμή για "εναλλακτικές" διακοπές.

Samos Young Artists Festival 2024: Το Φεστιβάλ Νέων Καλλιτεχνών επιστρέφει στη Σάμο

Το φεστιβάλ παρουσιάζει ένα πρόγραμμα ζωντανής μουσικής που καλύπτει μια ευρεία γκάμα ειδών, από το σόλο πιάνο, διαχρονικές μελωδίες του οπερατικού ρεπερτορίου, μουσική δωματίου για έγχορδα και πνευστά, τζαζ, έως και μουσική Φάντο.

4 αφορμές για βόλτες στη Λέσβο

Πατρίδα του ούζου, του Ελύτη, της Σαπφούς και του Μυριβήλη, η Λέσβος είναι ένα νησί γεμάτο εκπλήξεις.

Ο Xavier Thuizat είναι ο νέος Head Sommelier της Air France

Σαμπάνια, Μπορντώ, Βουργουνδία, Ροδανός, Languedoc-Roussillon, Κοιλάδα του Λίγηρα και Αλσατία - οι πιο φίνες ποικιλίες της Γαλλίας θα φιγουράρουν στη νέα wine list της Air France, με την υπογραφή του διακεκριμένου sommelier.