Backstage φωτογραφίες από τη νέα επιθεώρηση της Δήμητρας Παπαδοπούλου στο "Άλσος"

Ένας θίασος πολλών αστέρων πρωταγωνιστεί στην καλοκαιρινή υπερπαραγωγή που θα δούμε φέτος στο Θέατρο “Άλσος” στο Πεδίον του Άρεως με θετική διάθεση και άκρως σατιρικό πνεύμα.

Βίκυ Σταυροπούλου Επιθεώρηση 2023 Άλσος Γιώργος Καλφαμανώλης©

Η μεγάλη επιτυχία που γνώρισε πέρυσι στο Θέατρο "Άλσος” η επιθεώρηση της Δήμητρας Παπαδοπούλου "Τι ζούμε, ρε;” ανοίγει το δρόμο για τη νέα υπερπαραγωγή που θα δούμε το καλοκαίρι του 2023 με φόντο το καταπράσινο Πεδίον του Άρεως από την ίδια ζηλευτή ομάδα συντελεστών. Βίκυ Σταυροπούλου, Δήμητρα Ματσούκα, Ματίνα Νικολάου, Ηλιάνα Γαϊτάνη, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, Γιάννης Ζουγανέλης, Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Θανάσης Αλευράς, Πάνος Μουζουράκης, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Λευτέρης Ελευθερίου, Στράτος Λύκος συμπρωταγωνιστούν στην εντυπωσιακή παραγωγή μαζί με τον Θοδωρή Αθερίδη, ο οποίος μάλιστα υπογράφει και τη σκηνοθεσία από κοινού με τον Φωκά Ευαγγελινό.

Δήμητρα Παπαδοπούλου Επιθεώρηση 2023 Άλσος
Γιώργος Καλφαμανώλης©
Δήμητρα Παπαδοπούλου

Τα πρώτα στιγμιότυπα από την φωτογράφιση του all star θιάσου που θα ανέβει στη σκηνή του "Άλσους” μας προετοιμάζουν για όσα θα δούμε φέτος πάντα με όχημα τη θετική διάθεση και την εύστοχη σάτιρα της Δήμητρας Παπαδοπούλου που στρέφεται προς την παράνοια της νεοελληνικής πραγματικότητας.  Η Μαρίζα Ρίζου βρίσκεται για άλλη μια φορά πίσω από τις μουσικές επιλογές και τις ενορχηστρώσεις που θα επενδύσουν την παράσταση, ενώ ο Μανόλης Παντελιδάκης θα ντύσει την παράσταση με τα εντυπωσιακά σκηνικά και τα κοστούμια του.

Θοδωρής Αθερίδης Επιθεώρηση 2023 Άλσος
Γιώργος Καλφαμανώλης©
Θοδωρής Αθερίδης 

Ιεροκλής Μιχαηλίδης Επιθεώρηση 2023 Άλσος
Γιώργος Καλφαμανώλης©
Ιεροκλής Μιχαηλίδης

Πάνος Μουζουράκης Επιθεώρηση 2023 Άλσος
Γιώργος Καλφαμανώλης©
Πάνος Μουζουράκης

ΗΛΙΑΝΑ ΓΑΙΤΑΝΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΑΤΣΟΥΚΑ ΜΑΤΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΑΥΣΙΚΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Επιθεώρηση 2023 Άλσος
Γιώργος Καλφαμανώλης©
Ηλιάνα Γαϊτάνη, Δήμητρα Ματσούκα, Ματίνα Νικολάου, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

Θανάσης Αλευράς Γιάννης Τσιμιτσέλης Επιθεώρηση 2023 Άλσος
Γιώργος Καλφαμανώλης©
Θανάσης Αλευράς & Γιάννης Τσιμιτσέλης

Λευτέρης Ελευθερίου Γιάννης Ζουγανέλης Στράτος Λύκος Επιθεώρηση 2023 Άλσος
Γιώργος Καλφαμανώλης©
Λευτέρης Ελευθερίου, Γιάννης Ζουγανέλης, Στράτος Λύκος

Επιθεώρηση 2023 Άλσος
Θανάσης Λαϊνάς©
Backstage από την φωτογράφιση

Δείτε το βίντεο από το backstage της φωτογράφισης
 

Προπώληση εισιτηρίων μέσω viva.gr
 

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Άλσος

Ευελπίδων 4, Πεδίον Άρεως
  • Συναυλίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Φεστιβάλ Αθηνών: Τριπλό εναρκτήριο ραντεβού στην Πειραιώς 260

Η πολυαναμενόμενη στιγμή έφτασε και η Πειραιώς 260 ανοίγει τις πόρτες της με μία διεθνή θεατρική παράσταση και δύο παραστάσεις χορού.

ΓΡΑΦΕΙ: ΤΩΝΙΑ ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ
31/05/2024

Ο "Τυχαίος θάνατος ενός αναρχικού", η "Βότκα μολότοφ" και το "Lemon" ξεκινούν περιοδεία!

Τρεις παραστάσεις που είδαμε σε προηγούμενες σεζόν ξεκινούν την καλοκαιρινή πορεία τους σε διάφορα θέατρα της Αττικής, κάνοντας πρεμιέρα την ίδια μέρα του Ιουνίου.

Η Ελένη Ράντου συνεχίζει με το "Πάρτι της ζωής μου" τη σεζόν 2024-25

Η sold out παράσταση που χάρισε στην ταλαντούχα ηθοποιό το βραβείο καλύτερης γυναικείας ερμηνείας στα Θεατρικά Βραβεία Κοινού του "α" συνεχίζεται ακάθεκτη και για τρίτη σεζόν τον ερχόμενο χειμώνα.

Athens Comedy Festival: Το απόλυτο φεστιβάλ κωμωδίας σπάει κάθε ρεκόρ!

Το Athens Comedy Festival επιστρέφει μεγαλύτερο από ποτέ (από 30/5) με πάνω από 30 παραστάσεις και 80 κωμικούς και καλεσμένους και, το σημαντικότερο, περισσότερες παραστάσεις από ποτέ με πρωταγωνιστή το ίδιο το κοινό, στο Κέντρο Πολιτισμού "Ελληνικός Κόσμος".

6 παραστάσεις περφόρμανς και χορού για αυτή την εβδομάδα

Συγκεντρώσαμε για εσάς και σας προτείνουμε έξι ιδιαίτερες παραστάσεις χορού και χοροθεάτρου καθώς και site specific performance που κάνουν πρεμιέρα από 30/5 έως και 5/6.

Αίμα στη σκηνή

Άκρως διασκεδαστική πρώτη πανελλήνια παρουσίαση ενός έργου που στηρίζεται στο εύρημα του "θέατρου μέσα στο θέατρο" και αφηγείται την τραγελαφική ιστορία ενός δευτεροκλασάτου θιάσου που ανεβάζει τον "Αμλετ". | Powered by Uber

Κήτος

Δύναμη, συναίσθημα, αμεσότητα και ειλικρίνεια -παρά τις ατέλειές του- διαθέτει το ανέκδοτο έργο του Βαγγέλη Ρωμνιού, ο εξομολογητικός μονόλογος ενός παχύσαρκου άνδρα, και ανεβαίνει σε μία εξίσου άμεση παράσταση από τον Ευάγγελο Βογιατζή. | Powered by Uber