Zinglee

Μοντέρνα all day πρόταση, με lifestyle χαρακτήρα, από την οικογένεια των «Nice ’n’ Easy». Ανοίγει από νωρίς με healthy brunch και συνεχίζει με μπιστρό επιλογές, που εμπνέονται από την αστική κουζίνα, χωρίς να λείπουν τα signature cocktails και τα σταθερά θεματικά events.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€35 - €50

Σχετικά άρθρα

Το «Zinglee» είναι το good mood all day place της Τσακάλωφ

Σε απόσταση αναπνοής από τους πυρετώδεις καλοκαιρινούς ρυθμούς της Πλατείας Κολωνακίου, το «Zinglee» προσφέρει ένα δροσιστικό κοκτέιλ καλοπέρασης και κοσμοπολιτισμού με το που στρίψεις στην Τσακάλωφ.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
06/08/2020

Το Κτήμα Τσέλεπου στο «Zinglee»

Μια βραδιά με τους εκλεκτούς οίνους και τις γεύσεις της Πελοποννήσου έρχεται στο όμορφο all day resto της Τσακάλωφ (19/2).

Η γευστική πυξίδα του γιορτινού downtown

Ανάμεσα στα λαμπερά ρεβεγιόν και τα φιλικά καλέσματα, οι βόλτες στη γιορτινή Αθήνα έχουν αυτές τις ημέρες την τιμητική τους αλλά και τα στέκια που ταιριάζουν σε κάθε διάθεση, από την Πλατεία Συντάγματος, το Θησείο και του Ψυρρή μέχρι το Κολωνάκι και το Παγκράτι.

Το «Zinglee» υποδέχεται το Κτήμα Λαζαρίδη

Μια ενδιαφέρουσα food & wine pairing βραδιά ετοιμάζει το all day εστιατόριο της Τσακάλωφ.

12 ιδέες για την Ημέρα των Ευχαριστιών

Γιορτή ξενόφερτη αλλά απολαυστική το Thanksgiving που πλησιάζει γι’αυτό και εμείς συγκεντρώσαμε τα πιο ενδιαφέροντα ραντεβού με τη γαλοπούλα αλ αμερικέν στα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια της πόλης.

Το «Zinglee» υποδέχεται το Κτήμα Semeli

Μια σπέσιαλ βραδιά food & wine pairing ετοιμάζει το all day εστιατόριο της Τσακάλωφ.

Το «Zinglee» στρώνει αστικό τραπέζι στο Κολωνάκι

Αλλαγή γευστικής πλεύσης για το all day bistro από την οικογένεια των «Nice ‘n’ easy», το οποίο επαναφέρει στο προσκήνιο κλασικές γεύσεις της αστικής κουζίνας με μοντέρνα ματιά.