Twenty One Restaurant

Από την ομάδα του «Interni», με περιβάλλον σύγχρονης αισθητικής, που αποπνέει αρχοντιά, κουζίνα με κλασική βάση και σύγχρονα twists και chic crowd με Β.Π. προφίλ. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στο μπαρ, που συνδυάζει προσεγμένα κοκτέιλ και φιλικό business κλίμα, ενώ και το κυριακάτικο brunch είναι πλούσιο και δημοφιλές. Το εστιατόριο το καλοκαίρι βγαίνει σε μια κομψή αυλή.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€65 - €70

Πληροφορίες:

Κυρ. μόνο μεσημ. Κλειστά Δευτ.

Σχετικά άρθρα

'The Twenty One Restaurant & Bar', νέο κεφάλαιο στην Κηφισιά

Επανασχεδιασμένο και ριζικά ανανεωμένο το δημοφιλές σποτ των Βορείων Προαστίων επενδύει ακόμη περισσότερο στην αισθητική και τη γεύση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
07/04/2024

Τέχνη και γεύση στο «TwentyOne»

Μια εικαστική παρέμβαση που δεν πρέπει να χάσετε θα μείνει για λίγες μέρες ακόμη στο φιλότεχνο εστιατόριο της Κηφισιάς. Τροφή για το μάτι και ωραία πιάτα στο τραπέζι.

Τα brunch της Αθήνας: Kάλλιο αβγά παρά... πατέ!

Σαν παλιρροϊκό κύμα έσκασε το brunch και, μετά τον πρώτο πάταγο, το μιξάζ πρωινού-μεσημεριανού κάνει trending διαρκείας. Τα πρώτα weekends του χρόνου, αντί για ρόδι, σπάστε… αβγό.

Time for brunch: 25 στέκια για... ποσέ την Κυριακή!

Τυφώνας... αβγών, καταιγισμός pancakes, βροχή από burgers: σε πλήρη εξέλιξη το φαινόμενο «brunch στην Αθήνα», που όχι μόνο καθιερώθηκε ως συνήθεια, αλλά εμπλουτίζεται διαρκώς με νέες προτάσεις που μεταμορφώνουν τα weekends μας.

Twenty One Restaurant

Place to be για τα βόρεια προάστια, το ακριβό και ­κομψό εστιατόριο του ομώνυμου ξενοδοχείου δεν συναρπάζει με την κουζίνα του.