Spit Jack

Κοτόπουλα, πάπιες, γουρουνόπουλα αργογυρίζουν στη ροτισερί, σε περιβάλλον που έχει κάτι από κρεοπωλείο και κάτι από tattoo shop, καθώς αρκετά στοιχεία του ντεκόρ είναι εμπνευσμένα από την κουλτούρα του τατουάζ. Για συνοδεία υπάρχουν σαλάτες, σάλτσες και κάποιες επιλογές σε πατάτες, όπως και μπίρα και κρασί.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€20 - €30

Πληροφορίες:

Και μεσημ.

Σχετικά άρθρα

Τρώγοντας στη (χρυσή) Σκούφου

Το μικρό δρομάκι ανάμεσα στην αθηναϊκή Chinatown και την Πλάκα παρουσιάζει τα τελευταία χρόνια έντονο γευστικό ενδιαφέρον.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
08/10/2023

'Spit Jack': Νέος χώρος, ίδιες νόστιμες σούβλες

Η comfort chic ροτισερί επιστρέφει ανανεωμένη και αισθητά μεγαλύτερη.

Γνωρίστε τα νέα αστέρια της γαστρονομίας στην Ελλάδα (vol. 1, Αθήνα)

Έχοντας ολοκληρώσει τις γευστικές δοκιμές της χρονιάς και γιορτάζοντας τα 30 χρόνια των Χρυσών Σκούφων εστιάζουμε σε νέους και νέες φερέλπιδες σεφ, που κάνουν αίσθηση στη γευστική μας σκηνή και την ανανεώνουν με τις ιδέες, τις δημιουργίες τους, το στιλ τους.

Πού και τι θα φας στο food village του Συντάγματος

Το πεντανόστιμο 'κάτω αριστερά' τμήμα της δημοφιλούς πλατείας και η μόνη πυξίδα που θα χρειαστείς για after shopping γεύματα και γευστικές γιορτινές βόλτες.

Η μεγάλη χάρη των μικρών καταλόγων

Δεν φέρουν μόνο την ανακουφιστική σιγουριά της καλά καλιμπραρισμένης νοστιμιάς, αλλά και την αγαλλίαση του ότι κάποιος έχει φροντίσει να καθαρίσει την εστιατορική εμπειρία απ’ όλα τα περιττά, επιτρέποντάς σου να εστιάσεις στα ουσιαστικά: την παρέα σου, για παράδειγμα.

Spit Jack

Κρέας σε αυθεντική rotisserie

«Spit Jack»: Οι σούβλες της οδού Σκούφου

Κλασικά hits αλλά και νέες προτάσεις από τον Παναγιώτη Ζώκο στο ατμοσφαιρικό εστιατόριο του κέντρου, όπου τρως ατενίζοντας τα κρεατικά να στριφογυρίζουν στη rotisserie.