Soil

Μια ατμοσφαιρικά ανακαινισμένη διπλοκατοικία του Παγκρατίου αποτελεί τη μαγειρική έδρα του βραβευμένου σεφ Τάσου Μαντή, ο οποίος στα όμορφα σαλόνια του πρώτου ορόφου, αλλά και στο πριβέ μεγάλο τραπέζι του ισογείου ξεδιπλώνει μια κουζίνα βαθιά ιδιοσυγκρασιακή, φυσιολατρική και ευρηματική. Στο ένα και μόνο μενού γευσιγνωσίας (€ 95), η εκλεκτή πρώτη ύλη που προέρχεται σε μεγάλο βαθμό από τη φάρμα του εστιατορίου στο Αλεποχώρι, γίνεται η βάση για ντελικάτα πιάτα υψηλής δημιουργικότητας και τεχνικής. Χρυσός Σκούφος.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€95 - €95

Πληροφορίες:

Κλειστά Κυρ.

Σχετικά άρθρα

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
15/04/2024

Τα αστέρια Michelin στα εστιατόρια της Αθήνας για το 2023

Τρία νέα αστέρια, καινούριες προσθήκες και γευστικές σταθερές του οδηγού Michelin για τα εστιατόρια της Αθήνας, κατά τη χρονιά που διανύουμε.

Μια μέρα από τη φάρμα στο τραπέζι του "Soil"

Το "Alepochori Experience" είναι η ολοκαίνουργια και πλουσιοπάροχη εμπειρία γνωριμίας που προσφέρει το χρυσοσκουφάτο εστιατόριο του Παγκρατίου με τη φάρμα του στο Αλεποχώρι και τη νατουραλιστική γαστρονομία του δημιουργού του, Τάσου Μαντή. Την ζήσαμε από την αρχή ως το τέλος και αναμεταδίδουμε.

Μία νέα γαστρονομική εμπειρία από το "Soil" στο Αλεποχώρι

Το βραβευμένο με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin εστιατόριο και ο Τάσος Μαντής ανοίγουν τον κήπο τους στο κοινό.

Hot Tables: Ποια είναι τα πιο δύσκολα τραπέζια της πόλης;

Το "Pharaoh" μπήκε στη ζωή της Αθήνας ως το πιο δυνατό εστιατορικό opening που έχει υποδεχτεί η πόλη εδώ και χρόνια, όμως δεν είναι το μόνο εστιατόριο που χρειάζεται ημέρες – ίσως και εβδομάδες – αναμονής για μια κράτηση. Ας δούμε μερικά ακόμη από τα πιο δύσκολα τραπέζια της πόλης αυτή τη στιγμή.

Ο Άγιος Βαλεντίνος φοράει Χρυσό Σκούφο

Στους ρυθμούς της γιορτής των ερωτευμένων συντονίζονται τα χρυσοσκουφάτα ρεστοράν της πόλης με σπέσιαλ γαστρονομικά μενού για δύο.

Soil

Η ψιλοβελονιά του εδώδιμου, η farm-to-table φυσιολατρία, η ευαισθησία για το food waste μεταφράζονται σε μια σοφιστικέ καλλιτεχνική γαστρονομία που ανθίζει στο καινούργιο εστιατόριο του βραβευμένου Τάσου Μαντή.