Ψαρού

Θαλασσινό μεζεδολόγημα –με πρωταγωνιστές τα κάθε λογής μικρόψαρα, αλλά και πολλές ακόμη προτάσεις, από συνδυασμούς με παστά σε αχνιστά μύδια κι από εκεί σε ζυμαρικά με θαλασσινά– σε έναν νεανικό, μοντέρνο χώρο με χαρούμενα χρώματα.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€25 - €30

Πληροφορίες:

Και μεσημ. Κλειστά Δευτ.

Σχετικά άρθρα

Αφιέρωμα: Εστιατόρια και ταβέρνες για ψάρια και θαλασσινά, για όλη την Σαρακοστή

Στο αφιέρωμα που ετοιμάσαμε θα δείτε τις προτάσεις μας για μια απολαυστικά θαλασσινή Σαρακοστή, σε εστιατόρια και ψαροταβέρνες της Αττικής.

ΓΡΑΦΕΙ: SPONSORED CONTENT
14/03/2024

Πού τρώει τώρα η Γλυφάδα

Όλες οι διευθύνσεις που χρειάζεστε για να περάσετε ζάχαρη στη ντίβα των Νοτίων Προαστίων, πριν, μετά, ή κι ανάμεσα από τα γιορτινά σας ψώνια.

"Ψαρού": Casual ψαρομεζέδες που σπαρταράνε

Θαλασσινό μεζεδολόγημα –με πρωταγωνιστές κάθε λογής μικρόψαρα και πολλά ακόμη τσιμπητά ταιριάσματα του ούζου και του τσίπουρου– έχει κάνει την "Ψαρού" δημοφιλή καλοκαιρινό προορισμό.

Ψαρού

Μια premium ψαροταβέρνα σε urban σκηνικό

Shopping στα νότια με εκλεκτές γευστικές στάσεις

Φτιάξαμε ένα λαχταριστό μαραθώνιο στα νόστιμα στέκια Γλυφάδας, Βούλας, Βουλιαγμένης, ώστε να κάνετε τα ψώνια σας στη ζωηρή αγορά της Γλυφάδας και να ξαποστάσετε για νόστιμα διαλείμματα.

Στην καινούργια «Ψαρού» της Γλυφάδας βουτήξαμε σε μια θάλασσα μεζέδες

Τρίτη έδρα για ένα σύγχρονο σενάριο θαλασσινής ουζο-τσιπουροκατάνυξης με ποικιλία πιάτων, κλασικών και λίγο πιο ασυνήθιστων, και γλυκές τιμές.

Γλυφάδα στον αφρό

Οι καλοκαιρινές βόλτες στα νότια κλείνουν ιδανικά στο νεότερο «αδερφάκι» μιας δημοφιλούς οικογένειας εστιατορίων που αγαπά τα μικρά ψαράκια και θαλασσινά.