Prosopa

Ξεκίνησε στο Γκάζι πριν από αρκετά χρόνια, συνεχίζει στο Ρουφ, πάντα δίπλα στις γραμμές, σε ένα χώρο καλλιτεχνόφιλο, ανάλαφρα ιντελεκτουέλ, με βιομηχανικό ντιζάιν στην κεντρική σάλα του και χάζι στα τρένα. Νόστιμη πολυσυλλεκτική κουζίνα, εκτενέστατη σε επιλογές, έχει προτάσεις για όλους.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€30 - €40

Πληροφορίες:

Σάβ., Κυρ. & μεσημ.

Σχετικά άρθρα

"Prosopa": Urban καλοκαίρι δίπλα στις ράγες

Η προσοχή στη λεπτομέρεια, η ενημερωμένη λίστα κοκτέιλ, οι πολύ καλές επιλογές κρασιών, με προτάσεις και σε ποτήρι, και οι φιλικές τιμές αποτελούν σταθερά συστατικά της επιτυχίας.

25/06/2022

Prosopa

Με προσεγμένο φαγητό μεσογειακών και διεθνών τόνων, καλά προπονημένο, ευγενές προσωπικό και χαλαρή, ανάλαφρα ιντελεκτουέλ αύρα, παραμένουν ασπρο-prosopa.

Καλλιτεχνικά Στέκια

Δεν χρειάστηκε ούτε να στήσουμε ενέδρα για να τους βρούμε ούτε να τους παρακολουθήσουμε φορώντας καμπαρντίνα και μαύρα γυαλιά. Κι αυτό γιατί οι Έλληνες ηθοποιοί εμφανίζονται ξαφνικά εκεί που τρώμε και πίνουμε το ποτό μας. Εμείς απλώς σας λέμε πού είναι αυτό το «εκεί».

Prosopa

«Under construction» θα διαβάσετε στον τοίχο, αλλά όλα είναι έτοιμα στο γνωστό καλλιτεχνόφιλο στέκι, που δέκα χρόνια μετά το ντεμπούτο του μεταφέρθηκε σε νέο πόστο.