Pavillon (Le)

Στην αστική σάλα μιας τυπικής αθηναϊκής μονοκατοικίας (και στον υπέροχο κήπο της το καλοκαίρι), ο Jean-Charles Métayer προτείνει δύο μενού γευσιγνωσίας εννέα και δώδεκα σταδίων (€ 75 και € 110, αντίστοιχα). Κοινό χαρακτηριστικό τους η αγάπη του σεφ για τη γαλλική και την ελληνική κουζίνα και η μαεστρία με την οποία καταφέρνει να συνδυάζει τεχνικές, γεύσεις και παραδόσεις, δημιουργώντας μια ξεκάθαρη γευστική υπογραφή. Χρυσός Σκούφος.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€75 - €110

Πληροφορίες:

Κλειστά Δευτ.

Σχετικά άρθρα

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
15/04/2024

Τα αστέρια Michelin στα εστιατόρια της Αθήνας για το 2023

Τρία νέα αστέρια, καινούριες προσθήκες και γευστικές σταθερές του οδηγού Michelin για τα εστιατόρια της Αθήνας, κατά τη χρονιά που διανύουμε.

Τρώγοντας και πίνοντας στο μικρό Παρίσι των Αθηνών

Εστιατόρια, μπαρ και όλα τα υπόλοιπα μέρη που φέρνουν κάτι από γαλλική κουλτούρα στα γευστικά δρώμενα της πόλης.

Το "Le Pavillon Athens" υποδέχεται το Domain Nerantzi

Τα κρασιά του Κτήματος Νεράντζι από την Πεντάπολη Σερρών θα ταιριάξουν με ειδικά σχεδιασμένα πιάτα από τον Jean Charles Metayer, για ένα one night only event οινογνωσίας στην ατμοσφαιρική σάλα του βραβευμένου εστιατορίου του Χαλανδρίου.

Δοκιμάσαμε το ανανεωμένο "Le Pavillon"

Αποκλειστικά degustation σερβίρει πλέον την ωραία μοντέρνα κουζίνα του ο βραβευμένος σεφ Jean Charles Métayer στο εστιατόριο του στο Χαλάνδρι.

Le Pavillon

Ο Jean Charles Metayer συνεχίζει τη γευστική του πορεία στο δικό του εστιατόριο που άνοιξε σχεδόν εν μέσω πανδημίας και κάνει από τις αρχές του καλοκαιριού τα πρώτα σταθερά και επιτυχημένα βήματα στον χώρο του, στο Χαλάνδρι.

Le Pavillon

Ο Jean Charles Metayer συνεχίζει τη γευστική του πορεία στο δικό του εστιατόριο που άνοιξε σχεδόν εν μέσω πανδημίας και κάνει από τις αρχές του καλοκαιριού τα πρώτα σταθερά και επιτυχημένα βήματα στον χώρο του, στο Χαλάνδρι.