Ντύλαν

Ο σεφ-πατρόν Βαγγέλης Βέης, με πορεία σε βραβευμένες κουζίνες όπως αυτές των «Hytra», «Hervé» και «Soil», παρουσιάζει το πρώτο του εστιατορικό εγχείρημα στην Κυψέλη. Μια χαλαρή μπάρα περιμετρικά της open kitchen καθορίζει το χώρο, ενώ προτάσεις όπως η παλαμίδα με παντζάρι, γουλί, fermented ρόδι και κρέμα ταραμά ή το αρνί με αγκινάρες και άιβαρ δίνουν το γευστικό στίγμα.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€25 - €30

Πληροφορίες:

Και μεσημ. Κλειστά Δευτ.

Σχετικά άρθρα

Πού τρώει και πίνει η Κυψέλη;

Εστιατόρια, μπαρ και καφέ σε μία από τις πάντοτε ξεχωριστές και cool γειτονιές της Αθήνας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
10/02/2024