Maraveal

Το κύριο εστιατόριο του «Glyfada Riviera» έχει κομψή ατμόσφαιρα και προσφέρει θέα στην πισίνα του ξενοδοχείου. Ο κατάλογος προτείνει γεύσεις σε σύγχρονο ύφος, με ελληνικές και μεσογειακές αναφορές.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€50 - €60

Σχετικά άρθρα

Μοντέρνα ελληνικά διά χειρός Στυλιανουδάκη στο «Maraveal»

Σε νέα και πολύ ωραία φάση μπαίνει το εστιατόριο του «Glyfada Riviera», με τον βραβευμένο Γιώργο Στυλιανουδάκη στο τιμόνι μιας γοητευτικής και σύγχρονης ελληνικής κουζίνας με ευδιάκριτο το προσωπικό του αποτύπωμα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
13/10/2020

Κύμα νέων αφίξεων: Πού θα πρωτο-φάμε φέτος το καλοκαίρι;

Σαν να μην πέρασε μια (covid) μέρα, το εστιατορικό σκηνικό της Αθήνας βομβαρδίζεται και φέτος με ολοκαίνουργιες αφίξεις που προιωνίζονται ένα άκρως ενδιαφέρον καλοκαίρι.

Tα αθηναϊκά εστιατόρια ξαναπαρλάρουν γαλλικά

Πέρυσι ήταν κυματάκι, αλλά φέτος δυνάμωσε η επιστροφή της γαλλικής κουζίνας στην Αθήνα. Καταγράψαμε ούτε λίγο ούτε πολύ δέκα ολοκαίνουργια γευστικά σενάρια, που μας περιμένουν να τα απολαύσουμε στα εστιατόρια της πόλης.

Βορράς ή Νότος; Ένα απολαυστικό γευστικό δίλημμα

Η Γλυφάδα και η Κηφισιά είναι σημεία αναφοράς στον Νότο και τον Βορρά, οπότε ιδού μερικές ελκυστικές προτάσεις που θα νοστιμίσουν τις εξόδους και τις shopping βόλτες μας.  

Maraveal

Ο Ολιβιέ Καμπανά επιστρέφει με την πολυσύνθετη σπονδυλωτή του γαστρονομία και μια πολύ ξεχωριστή fine dining πρόταση στην Αθήνα.

Ο φετινός γευστικός χάρτης της παραλιακής

Είναι αυτή η εποχή που οι βόλτες μας ζητούν γαλάζια θέα και αίσθηση διακοπών, γι’ αυτό κι εμείς σας φτιάξαμε έναν άκρως χορταστικό χάρτη του φετινού παραλιακού μετώπου της Αθήνας με επιλογές για κάθε διάθεση από τον Φλοίσβο μέχρι το Σούνιο.

«Glyfada Riviera Hotel»: Διακοπές στη Γλυφάδα με γκουρμέ διάθεση

Με την παρουσία του Ολιβιέ ­Καμπανά σε ρόλο executive chef, το εμβληματικό ξενοδοχείο εισέρχεται δυναμικά στο γαστρονομικό στερέωμα της πόλης.