Mappemonde

Το κομψό all day roof (€ 40-55) garden του ξενοδοχείου «Athens Capital» χαρίζει πανοραμικές βίστες στην πόλη κι έχει αύρα αρτιστίκ. Μπορείτε να το επισκεφτείτε για καφέ και ποτό στους αναπαυτικούς καναπέδες, αξίζει όμως να ανακαλύψετε και τη μοντέρνα κουζίνα που προτείνει ο ταλαντούχος executive chef Δημήτρης Μπούτσαλης στη βραδινή κάρτα του εστιατορίου.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€65 - €80

Πληροφορίες:

Από το πρωί.

Σχετικά άρθρα

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων 2023 και Πρωτοχρονιάς: Πού θα πάμε και τι μενού θα επιλέξουμε στα εστιατόρια και ξενοδοχεία της Αθήνας;

Για κάθε γούστο και budget, ετοιμάσαμε ένα αφιέρωμα στα προσεγμένα μενού που ετοιμάζουν τα εστιατόρια της Αθήνας για τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
13/12/2023

O Αλέξανδρος Χριστόπουλος υποδέχεται το καλοκαίρι στο "Mappemonde"

Ο κοσμοπολίτης DJ σε ένα ακόμα δυνατό event rooftop του "Athens Capital Hotel".

Πάσχα στην Αθήνα: Εστιατόρια και ταβέρνες για μια νόστιμη Ανάσταση και Λαμπρή

Το ρητό θέλει Χριστούγεννα στην πόλη και Πάσχα στο χωριό, αν όμως για φέτος ξεμείνετε στην πρωτεύουσα (ή αν η πρωτεύουσα είναι το χωριό σας), δε χάλασε κι ο κόσμος: οι παρακάτω προτάσεις σας φωνάζουν "δέβρο έξω", με μαγειρίτσες και μεζεδάκια να στρώνουν το δρόμο.

"Athens Capital Hotel-MGallery Collection": Χριστούγεννα με λάμψη και γεύση

Ανανεωμένες εορταστικές γεύσεις, με πρωταγωνιστές τη γαλοπούλα με γέμιση από αποξηραμένα φρούτα, την παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Τα hotel bar-restaurants είναι το νέο summer trend

Ιδού ένα top 5 για να πιεις τις πιο ευφάνταστες δροσερές μείξεις σε ένα fine drinking σκηνικό, χαζεύοντας την Αθήνα από ψηλά.