Manu

Σε έναν όμορφο χώρο που έχει επιμεληθεί το Studio Materiality και με ύφος ανάμεσα σε ιχθυοπωλείο και χαλαρό μπιστρό, ο σεφ-πατρόν Απόλλωνας Κοκκίνης στήνει μια κουζίνα ψαροφαγική, που επενδύει σημαντικά στο zero waste και την εποχικότητα. Πολύ καλό σέρβις, ωραία γκάμα με κρασιά, αποστάγματα και μπίρες, αποκλειστικά από Έλληνες παραγωγούς.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€27 - €45

Πληροφορίες:

Κυρ. μόνο μεσημ. Κλειστά Τρ.

Σχετικά άρθρα

Η πιο φρέσκια φουρνιά της αθηναϊκής γεύσης

Από wine bars-σουξέ και meta burgerάδικα μέχρι νεομαγειρεία και λαχταριστά new age bakeries.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
20/02/2024