Καραμανλίδικα του Φάνη (Τα)

Στεγάζεται σε ένα πολύ όμορφα αναπαλαιωμένο νεοκλασικό του κέντρου κι είναι… δύο σε ένα: μπορείς να αγοράσεις αλλαντικά Sary και τυριά από όλη την Ελλάδα από τη φορτωμένη βιτρίνα του, μπορείς όμως και να καθίσεις για μεζέ (παστουρμαδοπιτάκια, τηγανιές με σουτζούκι ή παστουρμά και αβγά κ.ά.). Στο πίσω κομμάτι του στήνει τραπέζια έξω, σε ένα χώρο που θυμίζει σοκάκι της παλιάς Αθήνας, ενώ πλέον διαθέτει και ταράτσα όπου απολαμβάνεις τις νοστιμιές στα ψηλά.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€20 - €25

Πληροφορίες:

Και μεσημ. Κλειστά Κυρ.

Σχετικά άρθρα

"Τα Καραμανλίδικα του Φάνη"

Στο εργαστήρι του ποιοτικού μεζέ.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
18/10/2023

"Τα Καραμανλίδικα του Φάνη": Μερακλίδικα Χριστούγεννα

Φέτος στις γιορτές ετοιμάζουμε ταξίδι στα βάθη της Ανατολής, με οδηγό τον Φάνη και προορισμό φυσικά τα "Καραμανλίδικα". Η πιο όμορφη γιορτή του χρόνου ξεκινά και την απολαμβάνουμε όπως της αξίζει.

Τα καραμανλίδικα του Φάνη

Απόλαυση με άρωμα Ανατολής

Τα "Καραμανλίδικα του Φάνη" σε πασχαλινή διάθεση

Με νηστίσιμες ιδέες και πολλές νοστιμιές για το πασχαλινό τραπέζι μας υποδέχεται το αγαπημένο spot του κέντρου.

Τα Καραμανλίδικα του Φάνη: Ατόφιες γεύσεις στην ταράτσα του μεζετζίδικου

Το πιο δημοφιλές καλοφαγάδικο στέκι του κέντρου ανεβαίνει ψηλά, έχοντας ήδη εγκαινιάσει τη νέα, όμορφη ταράτσα του, ακριβώς δίπλα από το νεοκλασικό της οδού Σωκράτους.

8 ταράτσες για όλα τα γευστικά γούστα

Έθνικ και γκουρμέ, μερακλίδικες και λουξ, νέες και σταθερές αξίες: όσο ο αττικός ουρανός φορά τα… λαμπερά του, σκαρφαλώνουμε στα ψηλά της πόλης, χαζεύοντας τη θέα από τις ταράτσες της.

Προτάσεις για shopping break στις αγορές της πόλης

Οι εκπτώσεις άρχισαν κι έχουμε ακόμη ένα λόγο να καταπολεμήσουμε τα January blues με βόλτες στο κέντρο και αγαπημένες shopping πιάτσες στις γειτονιές αλλά και να απολαύσουμε το brunch ή το γεύμα μας σε ωραία γευστικά στέκια.