IT Restaurant

Φωτεινός, φιλόξενος, σύγχρονης αντίληψης, eco-friendly χώρος με διαφορετικά επίπεδα και κυρίαρχο στοιχείο το ανοιχτόχρωμο ξύλο. Φαγητό με comfort χαρακτήρα και διεθνείς, μεσογειακές και ελληνικές αποχρώσεις. Εξίσου δημοφιλές είναι και το Sunday brunch του εστιατορίου, το οποίο παραμένει πιστό σε μια healthy φιλοσοφία, από του οποίου τον κατάλογο φυσικά δε λείπουν και τα signature cocktails. Διατίθεται εξωτερικός χώρος για καθήμενους.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€30 - €35

Σχετικά άρθρα

Πού πίνει και τρώει τώρα το Κολωνάκι

Η πλήρης και updated λίστα με τα εστιατόρια και μπαρ για κάθε διάθεση σε μία από τις διαχρονικά δημοφιλέστερες γειτονιές της Αθήνας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
15/11/2023

Οδός Σκουφά, η νόστιμη του Κολωνακίου

Νέα στέκια αλλά και κλασικές αξίες δίνουν τον τόνο στον πάντα ζωντανό δρόμο του Κολωνακίου που φέρνει στο τραπέζι μας γεύσεις του κόσμου για κάθε διάθεση.

6 ραντεβού με τον μπακαλιάρο για την 25η Μαρτίου

Αν το τριήμερο που πλησιάζει σας βρει στην πόλη, ιδού 6 ιδέες για να απολαύσετε το τιμώμενο έδεσμα της 25ης Μαρτίου σε εκδοχή κλασική ή και νεωτερική.

Προτάσεις για shopping break στις αγορές της πόλης

Οι εκπτώσεις άρχισαν κι έχουμε ακόμη ένα λόγο να καταπολεμήσουμε τα January blues με βόλτες στο κέντρο και αγαπημένες shopping πιάτσες στις γειτονιές αλλά και να απολαύσουμε το brunch ή το γεύμα μας σε ωραία γευστικά στέκια.

Στοπ: Γίνεται νηστεία!

Τα εστιατόρια επιστρατεύουν αυτές τις μέρες λαχανικά, θαλασσινά και δημιουργική διάθεση, δίνοντας σε όσους νηστεύουν μια μεγάλη γκάμα νόστιμων εναλλακτικών. Δες που θα βρεις τι.

Τα brunch της Αθήνας: Kάλλιο αβγά παρά... πατέ!

Σαν παλιρροϊκό κύμα έσκασε το brunch και, μετά τον πρώτο πάταγο, το μιξάζ πρωινού-μεσημεριανού κάνει trending διαρκείας. Τα πρώτα weekends του χρόνου, αντί για ρόδι, σπάστε… αβγό.

7 σημεία για να γιορτάσεις την Ημέρα των Ευχαριστιών κι εδώ

Είτε είσαι αμερικανο-θρεμμένος, είτε θέλεις να δοκιμάσεις εκείνη την ψητή γαλοπούλα με την κράνμπερι σος που στις τηλεοπτικές σειρές φαίνεται πολύ λαχταριστή, την Πέμπτη 26/11 θα δώσεις ραντεβού με την αμερικάνικη παράδοση…