Διόνυσος Zonar's

Ένα από τα πιο προνομιακά εστιατόρια στην Αθήνα χάρη στη μοναδική θέση. Πλασαρισμένο απέναντι από τον Παρθενώνα, τριγυρισμένο από πεύκα, με πολυτελές στιλ στη σάλα του, σερβίρει πιάτα που ταιριάζουν με το εμβληματικό του πόστο. Το μενού είναι πολύ εκτεταμένο και πατάει σε δύο βάρκες: από τη μία η ελληνική παράδοση και από την άλλη κάποια πιο σύγχρονα στοιχεία.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€60 - €85

Πληροφορίες:

Και μεσημ.

Σχετικά άρθρα

«Διόνυσος Zonar's»: Η Αθήνα στα καλύτερά της

Πολλοί λένε ότι «βλέπουν» Ακρόπολη, αν υπάρχει όμως ένα εστιατόριο που μπορεί να περηφανευτεί ότι έχει το πιο προνομιακό τετ-α-τετ με τον ιερό βράχο, αυτό είναι το «Διόνυσος Zonar’s».

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
06/07/2019

Πού θα πάμε για φαγητό και κουβέντα μετά το Ηρώδειο;

Πάντα ύστερα από μια παράσταση ή μια συναυλία στο αρχαίο ωδείο αναζητάμε ένα… νόστιμο πόστο εκεί γύρω για να τα πούμε, να αστειευτούμε και, φυσικά, να φιλοσοφήσουμε. Ιδού έξι από αυτά. 

Σε ποιες ταράτσες θα δειπνήσεις με θέα την Ακρόπολη;

Βάζουμε σπέσιαλ γυαλιά για να ρεμβάσουμε τη διαμαντόπετρα στης γης το δαχτυλίδι! Εστιατόρια με bella vista – ό,τι πρέπει για γευστικό χάζι– και προτάσεις για κάθε διάθεση.

Διόνυσος

Αστικό περιβάλλον υψηλών προδιαγραφών, μοναδική θέα στον ιερό βράχο και γεύσεις με ελληνικό πρόσημο κι επίπεδο.

9 κορυφαία πιάτα με ζυμαρικά στην πόλη

Ο Δημήτρης Αντωνόπουλος διαλέγει μερικές γοητευτικές μακαρονάδες που βολτάρουν σε εστιατόρια της Αθήνας, και που είναι σίγουρο ότι θα αναπτερώσουν το ηθικό σας...

Διόνυσος

Είναι τέλεια πλασαρισμένο απέναντι από τον Παρθενώνα, είναι πολυτελές και κομψό, έχει μεγάλες υπογραφές όπως αυτήν του Γιάννη Μόραλη στο ντεκόρ και η καλή του κουζίνα ανεβαίνει σταθερά.