Atole

Ο σεφ-πατρόν Δημήτρης Αφεντάκης στήνει ένα μεξικάνικο εστιατόριο, που τοποθετεί την κουζίνα της Οαχάκα στο επίκεντρο και ποντάρει στην ποιοτική πρώτη ύλη. Highlights ο κόκορας al pastor, τα ψητά μπροκολίνι με salsa macha, φρέσκια ρίγανη και παλαιωμένο ανθότυρο, καθώς και τα τάκος. Ενδιαφέρουσα λίστα κρασιών και πολύ καλά κοκτέιλ με αποστάγματα αγαύης.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€40 - €50

Πληροφορίες:

Σάβ. & μεσημ. Κλειστά Κυρ., Δευτ.

Σχετικά άρθρα

Εστιατόρια: Οι πιο ενδιαφέρουσες αφίξεις του 2023

Γευστικά κόνσεπτ και απολαυστικά μέρη της Αθήνας που έκαναν λίγο νοστιμότερη τη ζωή μας, το έτος που μας χαιρετά.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
26/12/2023

Πού πίνει και τρώει τώρα το Κολωνάκι

Η πλήρης και updated λίστα με τα εστιατόρια και μπαρ για κάθε διάθεση σε μία από τις διαχρονικά δημοφιλέστερες γειτονιές της Αθήνας.

Τα μεξικάνικα εστιατόρια της Αθήνας που πρέπει να δοκιμάσετε

Στα μεξικάνικα εστιατόρια της πόλης, πιάτα tex mex φιλοσοφίας μαζί με μαργαρίτες και μεσκάλ, πικάντικες γεύσεις και όχι μόνο, δημιουργούν μια ακμάζουσα γαστρονομική σκηνή.

"Atole": Τι εννοείς μεξικάνικο fine dining, σεφ;

Το νέο εστιατόριο μεταφέρει κάτι από την κουζίνα της Οαχάκα στη Γριβαίων, ερμηνεύοντας τη μεξικάνικη κουζίνα υπό το πρίσμα της ποιοτικής πρώτης ύλης.

"Atole": Τι εννοείς μεξικάνικο fine dining, σεφ;

Το νέο εστιατόριο του Κολωνακίου μεταφέρει κάτι από την κουζίνα της Οαχάκα στη Γριβαίων και ερμηνεύει την κουζίνα της χώρας της κεντρικής Αμερικής υπό το πρίσμα της ποιοτικής πρώτης ύλης.