Ζωντανό και πολύβουο μοντέρνο μπιστρό, ταιριαστό με την ā la minute μαγειρική του, το Άκρα έχει στο επίκεντρο την open -και open fire- κουζίνα του,...
Ένα ατμοσφαιρικό οίκημα του Παγκρατίου στεγάζει το εστιατόριο του έμπειρου και πολυβραβευμένου σεφ Γιώργου Στυλιανουδάκη στην Αθήνα. Η κουζίνα του...
Μπιστρό που δένει την παρισινή αύρα με τις χιώτικες καταβολές του σεφ και ιδιοκτήτη Παντελή Μηνιώτη σε έναν πολύ ιδιαίτερο συνδυασμό. Ενδιαφέρουσα...
Ο Γιάννης Σαπουντζής δημιούργησε τη χειμερινή εκδοχή του εστιατορίου της Αντιπάρου στην Αθήνα, με mix & match έπιπλα σε ξύλο και μέταλλο, ανάλογης...