S. Pellegrino και Acqua Panna: Μας υποδέχονται στο "Enso"

Το κομψό all day στέκι στο Μαρούσι είναι νόστιμο και υποδέχεται θερμά τους θαμώνες του για χαλαρές "after office" συναντήσεις.

Enso

Στο μοντέρνο ολοήμερο στέκι στην οδό Φραγκοκλησιάς με την ντιζαϊνάτη σάλα και την όμορφη μπάρα με τα άνετα stools η μέρα ξεκινά νωρίς το πρωί προσφέροντας μια μεγάλη γκάμα από επιλογές σε ροφήματα και σνακ. Αν θέλετε βέβαια να κάνετε έναν νόστιμο συνδυασμό πρωινού και μεσημεριανού γεύματος αξίζει να ρίξετε μια ματιά στην κάρτα για brunch όπου θα βρείτε κλασικές προτάσεις με αυγά όπως ομελέτα με μπέικον, πιπεριές, τυρί και πατάτες country style ή scrambled με καπνιστό σολομό, αβοκάντο και ντομάτα. Το μεσημέρι ο chef Γιώργος Τσαπάρας προτείνει ένα μενού που επικεντρώνεται σε γνώριμα πιάτα, τα οποία όμως ανανεώνονται με μια νέα δημιουργική προσέγγιση. Δεν λείπουν και μια σειρά από προτάσεις προσαρμοσμένες στη λογική του μοιράσματος για να τα απολαύσετε μαζί με την παρέα όπως arancini με τρούφα και παρμεζάνα, patatas bravas με spicy tomato sauce, tacos με χοιρινό γύρο και πολλά άλλα ακόμα. Ένα ποτήρι κρασί είναι πάντα καλή επιλογή για να τα συνοδεύσετε. 

Enso

Enso

Όσο για την μπάρα, ο Αλέξανδρος Γκικόπουλος επιμελείται μια κάρτα με κλασικά, διαχρονικά αλλά και signature cocktails όπως το "Garden of Sin” με τζιν, μαστίχα, μάνγκο και βότανα και το "Playground” με βότκα, πορτοκάλι, φρούτα του πάθους και marshmallows, που έχουν ήδη τους δικούς τους πιστούς οπαδούς. 

Φραγκοκκλησιάς 6 Μαρούσι, 210 6108972, FBIG

Περισσότερες πληροφορίες

Enso

Φραγκοκκλησιάς 6, Μαρούσι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

ΓΡΑΦΕΙ: SPONSORED CONTENT
08/05/2024

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.