Ολοκαίνουρια cocktails και brunch με την εξωτική υπογραφή του "Ιguazu"

Το all-day στέκι της πλατείας Βραζιλίας προσφέρει γευστικές απολαύσεις από το πρωί έως το βράδυ.

iguazu

Καθώς τα εξωτικά beats σε αγκαλιάζουν ήδη προσεγγίζοντας την "ζούγκλα" των Ιλισίων, το καταπράσινο σκηνικό ξεδιπλώνεται προτού καν φτάσεις στην πόρτα του ‘’Iguazu Athens’’. Το all-day στέκι της πλατείας Βραζιλίας μας σύστησε το λατινοαμερικανικό ταμπεραμέντο του όχι μόνο από την larger than life ατμόσφαιρά του αλλά και μέσα από γεύσεις που συνδυάζουν fusion κοσμοπολιτισμό και μητροπολίτικη ευρηματικότητα. Στο τιμόνι της κουζίνας ο ταλαντούχος σεφ Γιάννης Παρίκος δουλεύει με μαεστρία αναπάντεχες γευστικές "κόντρες" με διαφορετικές υφές και αρώματα, πατώντας στις βασικές προσταγές μιας multiethnic κουζίνας. Brazilian sushi, σπάνιες κοπές, ταρτάρ, tacos όλα μπλεντάρουν σε ανατρεπτικές γεύσεις που καρφώνονται στο μυαλό.

iguazu

Στο ‘’Iguazu Athens’’ το δυνατό brunch αποτελεί κεφάλαιο από μόνο του με το κουαρτέτο αυγών -αβγά Benedictina, ομελέτα με τσορίθο, αυγά ποσέ με αβοκάντο και ομελέτα με κοτόπουλο- να σηματοδοτούν την comfort εμπειρία. Στα παραπάνω σουξέ έρχονται να προστεθεί ένας ολοκαίνουριος γευστικός brunch καμβάς με πιάτα όπως το Ιguazu Breakfast Combo για δύο άτομα με τηγανητά αυγά σε χωριάτικο ψωμί, αβοκάντο, τσορίθο, γλυκοπατάτες και μανιτάρια.

igazu

Tην ίδια στιγμή κάτω από τα τροπικά δέντρα και το άγρυπνο βλέμμα του ινσταγκραμικού γορίλα που επιβλέπει την σάλα μπορείς να απολαύσεις από το πρωί ποιοτικό καφέ καθώς και τα ψαγμένα cocktails από τη νέα καλοκαιρινή λίστα. Το εξωτικό spot των Ιλισίων κάνει γκελ και όσο νυχτώνει μ’ ένα διάχυτο party mood να απλώνεται και στην al fresco σάλα του, υπό τους ήχους των Dj που μετακομίζουν έξω όταν τα φώτα χαμηλώσουν για τα καλά. 

Περισσότερες πληροφορίες

Iguazu Athens

Λαοδικείας 16 & Νυμφαίου 1, Ιλίσια
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

ΓΡΑΦΕΙ: SPONSORED CONTENT
08/05/2024

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.