"Πραγματικά Μαζί" στο Street Food Festival

Το φαγητό μάς ενώνει και το μεγαλύτερο φεστιβάλ street food της χώρας ετοιμάζεται να ανοίξει ξανά τις πόρτες του περιμένοντάς μας να δημιουργήσουμε μοναδικές στιγμές "Πραγματικά Μαζί".

Athens Street Food Festival

Είναι πλέον αθηναϊκή παράδοση κάθε Μάιος να είναι ο μήνας του Athens Street Food Festival, του φεστιβάλ που συγκεντρώνει κάθε χρόνο χιλιάδες foodies, οι οποίοι σπεύδουν να δοκιμάσουν τη μεγάλη γκάμα των γευστικών προτάσεων συνοδεία πολλών εκπλήξεων και φυσικά δροσερής μπύρας.

Μπύρα ΑΛΦΑ

Φέτος λοιπόν, για τέσσερα τριήμερα (5-6-7, 12-13-14, 19-20-21 και 26-27-28 Μαΐου) το Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ. στο Γκάζι μάς περιμένει να απολαύσουμε "φαγητό του δρόμου" από κάθε γωνιά της γης με ταίρι την αγαπημένη μπύρα ΑΛΦΑ που στηρίζει ως μεγάλος χορηγός το φεστιβάλ - που από τον πρώτο χρόνο διοργάνωσής του (2016) εξελίχθηκε σε πολυαναμενόμενο θεσμό. Μάλιστα φέτος θα απολαύσουμε γεύσεις από το Περού ως την Κίνα, από το Μεξικό ως το Βιετναμ, από την Αραβία ως την Τζαμάϊκα, από την Ιταλία ως τις ΗΠΑ, από την Ινδία ως Ιαπωνία και φυσικά από την Ελλάδα. Το φαγητό εξάλλου μας ενώνει. Την εμπειρία συμπληρώνει πάντα η μουσική από γνωστούς ραδιοφωνικούς παραγωγούς και parties με αγαπημένους DJs.

Φεστιβάλ όπως το Athens Street Food Festival είναι μια παύση από τους φρενήρεις ρυθμούς της καθημερινότητας. Εδώ δημιουργούνται στιγμές και ευκαιρίες να περάσουμε διασκεδαστικές στιγμές με τους αγαπημένους μας, απολαμβάνοντας γεύσεις από κάθε γωνιά της γης, με τη συντροφιά μίας δροσερής μπύρας ΑΛΦΑ. Να βρισκόματε "Πραγματικά Μαζί" όμως, χωρίς να θεωρούμε "παρέα" μας το κινητό, με το οποίο ναι μεν θα απαθανατίσουμε κάθε στιγμή και θα τη μοιραστούμε στα social media, αλλά χωρίς η πραγματική μας παρέα να έρχεται σε δεύτερη μοίρα.

Μπύρα ΑΛΦΑ

Όταν είμαστε μαζί λοιπόν, ας αφήουμε εκτός "παιχνιδιού" το κοινωνικό φαινόμενο του phubbing (phone και snubbing), το φαινόμενο δηλαδή του να αγνοεί κάποιος τον συνομιλητή του και να είναι απορροφημένος στο κινητό. Οπότε, μια επίσκεψη στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της ΑΛΦΑ στο φεστιβάλ είναι απαραίτητη για να ζήσουμε μια αποκλειστικά mobile free εμπειρία, αφού εκεί μας περιμένουν εκπλήξεις και κερασμένη μπύρα ΑΛΦΑ, ξεχνώντας για λίγο τα κινητά και αφιερώνοντας την αμέριστη προσοχή μας την παρέα μας. 

Πραγματικά Μαζί

Και φέτος λοιπόν απογειώνουμε την εμπειρία του φαγητού της παρέας στο Street Food Festival με ωραίες μουσικές και δροσερές γλυκόπιοτες AΛΦΑ, κάνοντας την απόλαυση απολαυστικότερη, Πραγματικά Μαζί, περνώντας ποιοτικό χρόνο με τους αγαπημένους μας. 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Video walkthrough: Η Ναταλία Δραγούμη ξεκινά τις καλοκαιρινές εξόδους από το "Ουζερί του Λάκη"

Το σταθερό στέκι των ψαγμένων ψαροφάγων της Αθήνας μάς περιμένει με ακόμη περισσότερα τραπεζάκια έξω στον κρυμμένο πεζόδρομο πίσω από την πλατεία Βικτωρίας, τα οποία γεμίζουν φρέσκιες, μερακλίδικες και προσιτές λιχουδιές.

ΓΡΑΦΕΙ: SPONSORED CONTENT
30/05/2024

Πώς ο Executive Chef του "Pizza Sapienza" δημιουργεί υψηλές γαστρονομικές εμπειρίες με μία signature πίτσα;

Ο Executive Chef Daniele Cason έφερε την διακεκριμένη πίτσα του από την Ιαπωνία στην Πελοπόννησο ανανεώνοντας την "street" εμπειρία στο "Mandarin Oriental, Costa Navarino".

Το "Monte Vista" κάνει το "Mont Parnes" καλοφαγικό προορισμό

Το νέο εστιατόριο σε προνομιούχα θέση του καζίνο, σερβίρει θεαματική βίστα της Αττικής για πρώτο πιάτο, και συνεχίζει με πειραγμένα μεσογειακά πιάτα και ανεβασμένη ατμόσφαιρα με μοναδικά live music events.

Το "Mandarin Oriental, Costa Navarino" ετοιμάζει μια σειρά από exclusive events και ξεχωριστούς καλεσμένους

Το resort υποδέχεται βραβευμένους με αστέρια Michelin Chefs, παγκοσμίως αναγνωρισμένους sommeliers και ταλαντούχους mixologists για βραδιές αφιερωμένες στην ελληνική και διεθνή γαστρονομία αλλά και στο fine drinking.

Στο "The Ziller’s Pastry Bar" το γλυκό γίνεται εμπειρία

Με αέρινα επιδόρπια, συννεφένιες σφολιάτες και ίσως την καλύτερη τυρόπιτα της πόλης στις βιτρίνες του, αυτό το αλλιώτικο γλυκοπωλείο σε μια απ’ τις γοητευτικότερες πλατείες του Κέντρου επαναφέρει στην Αθήνα μια από τις χαμένες της συνήθειες: το ραντεβού για γλυκό!