Domaine Cachat Ocquidant: Από την Βουργουνδία στο 'Vezené'

Το τέταρτο Spin the Bottle στο δημοφιλές εστιατόριο παρουσιάζει το Domaine Cachat Ocquidant από την Βουργουνδία.

Domaine Cachat Ocquidant: Από την Βουργουνδία στο 'Vezené'

Μετά τα κρασιά του Angelo Negro, εκείνα του Απόστολου Θυμιόπουλου καθώς και αυτά από τα εμβληματικά οινοποιεία Torbreck και Escarpment, το Spin the Bottle επανέρχεται την Πέμπτη 4 Απριλίου με το Domaine Cachat Ocquidant από την Βουργουνδία.

Η ομάδα του Άρη Βεζενέ έχει δημιουργήσει ένα μενού τεσσάρων σταδίων που είναι εμπνευσμένο από τις κλασσικές και πολύ αγαπημένες ποικιλίες Chardonnay και Pinot Noir. Με έμφαση στον πλούτο της θάλασσας, τα πιάτα έχουν βαθιά γεύση και κάθε υλικό τους είναι απόδειξη της  εμμονής στη λεπτομέρεια με σκοπό την απόλυτη απόλαυση. 

Domaine Cachat Ocquidant: Από την Βουργουνδία στο 'Vezené' 1

Το οικογενειακό boutique οινοποιείο Domaine Cachat Ocquidant με έδρα το Ladoix Serigny  αποτελείται από 10 εκτάρια γης στους πρόποδες του λόφου του Corton τα οποία καλλιεργούνται  με σεβασμό στο terroir και το περιβάλλον.

Πέντε γενιές της οικογένειας έχουν εργαστεί με πάθος φτάνοντας την ποιότητα της κάθε ετικέτας τους στα υψηλά επίπεδα που βρίσκονται σήμερα, και έχοντας κερδίσει τους οινόφιλους που αγαπούν τη Βουργουνδία και τα κρασιά της.  

Τη βραδιά του Spin the Bottle θα δοκιμαστεί και το ιδιαίτερα σπάνιο Meursault, ένα Chardonnay που έρχεται ειδικά για τους καλεσμένους της βραδιάς. 


Info

Κόστος Spin the Bottle Dinner: €95/ άτομο

Για κρατήσεις: reservations@vezene.gr & τηλ. 210 7232002

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Περισσότερες πληροφορίες

Vezene Athens

Βρασίδα 11, περιοχή Χίλτον, Iλίσια
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

ΓΡΑΦΕΙ: SPONSORED CONTENT
08/05/2024

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.