Γευστική συνάντηση στο "Jenny’s Rooftop"

One-night-only γαστρονομικό ραντεβού δίνουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο πολυβραβευμένος Παναγιώτης Γιακαλής και ο σεφ Θοδωρής Υψηλός, για ένα four-hands μενού υψηλών στροφών.

Γιακαλής Υψηλός Jennys Rooftop

Μια γευστική συνάντηση υψηλών πτήσεων ετοιμάζει και πάλι το "Jenny’s Rooftop", το εστιατόριο στον επάνω όροφο του ξενοδοχείου "Sofitel Athens Airport" στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, με την κουζίνα του να υποδέχεται τον βραβευμένο με Χρυσό Σκούφο σεφ Παναγιώτη Γιακαλή, αλλά και τον εξαιρετικό συνάδελφό του, Δημήτρη Υψηλό, σε μια one-night-only γαστρονομική εξτραβαγκάντσα.

Jenny’s Rooftop

Οι δυο τους θα συναντηθούν για ένα γαστρονομικό four hands dinner αυτό το Σάββατο 9 Μαρτίου, υπογράφοντας πιάτα χαρακτηριστικά της μαγειρικής τους φινέτσας, σε ένα set menu δημιουργικής ελληνικότητας. Έτσι, το καπνιστό χέλι με αφρό φάβας και παγωτό κρεμμύδι, ένα signature πιάτο του εστιατορίου, θα ανοίξει τη μοναδική αυτή βραδιά, με προτάσεις όπως το φιλέτο μπαρμπούνι με πουρέ αγκινάρας Ιερουσαλήμ και ζωμό οστρακοειδών, ή το αρνάκι γάλακτος με μελιτζάνα μαγειρεμένη σε ζωμό πιπερόριζας να παίρνουν σκυτάλη, υπογράφοντας ένα ξεχωριστό γευστικό ταξίδι.

Το δείπνο ξεκινά στις 8μμ, με τις κρατήσεις να είναι απαραίτητες.

Jennys Rooftop 4 hands Dinner menu

Περισσότερες πληροφορίες

Jenny's rooftop

ξεν. «Sofitel Athens Airport», 9ος όροφος, Σπάτα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

ΓΡΑΦΕΙ: SPONSORED CONTENT
08/05/2024

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.